İphone Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GM_HACK
    GM_HACK's avatar
    Erkek
    beyler bi ark. pihone aldı fakat bluetooth özelliği war mı yokmu bilmıyor yoksa bi program mı yüklenıyıyor bı yardım edermısınız
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GM_HACK
    GM_HACK's avatar
    Erkek
    beklıyorum bı bılgısı olan yokmu:(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    sanırım yüklenmesi gerekiyordu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek

bluetoot özelligi yok ... müzik resim vb. şeyleri de itunes die bi program var aple iphone nin kendi sitesinden indirip sarkıları ordan yükleyebilirsn telefona

En Kötü Huyum Dediğimi Yaparım... Sizin kurdugunuz hayalleri yaşamakla Meşkulüm...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    bluetooth yalnızca bluetooth kulaklık kullanmak ve kartvizit atmak için kullanılabiliyor, resim-müzik gönderilemiyor, yani bir boka yaramıyor.

1. nesil iPhone da böyle idi, iPhone 3G de farklı mıdır değil midir bilemiyorum.

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

iphoneda bluetooth var, var olmasınada ne işe yarıyor ?

İphonedaki bluetooth sadece kulaklıkla müzik dinlemeye yarıyor. Onun dışında yok 2.parti 3.parti programlar yükleyipde bluetoothu dosya transferi yapmaya kullanma fln hep bunlar iphone alanların yedikleri kazıkları hafifletmek için kendi kendilerine söyledikleri yalanlar

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berkan360
    berkan360's avatar
    Erkek

İphone, (3G)de dahil olmak üzere jailbreak yapmadan ve bluetooth kullanalıbilirliği açan programı yüklemeden sadece kullaklık ve uzaktan yönetim için kullanılıyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    iphone'un 2 neslinde de bluetooth var bilmeden sallamayın.Yalnız resim,müzik gönderebilmek ve alabilmek için jailbreak yapmanız ve programını kurmanız gerekiyor en basit anlatımı bu.Yakında çıkacak yeni güncelleme ile bluetooth artık resim,müzik,dosya gönderip almaya da açılacak ;) ingilizanahtari.com'da iphone hakkında bütün gerekli bilgileri bulabilirsin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bacardi
    bacardi's avatar
    Erkek
    Haziran temmuz gibi 3.0 cihaz versiyonu yayınlanacak muhtemelen o versiyonda bluetooth ozellıgı kullanılabılecek.

Şeytanla dans edersen, şeytan değişmez seni değiştirir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    bluetooth özelliği iphone yok yani müzik alıp vermek manasında sadece aksesuar bağlama konusnda bulutut desteği veriyor telefon kesin ve net bilgidir bu

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    hayır bluetooth desteği vardır programla sağlanmaktadır net ve kesin bilgidir tarafımdan kullanılmaktadır..
Toplam Hit: 2356 Toplam Mesaj: 19