İphone Yardım
-
beyler bi ark. pihone aldı fakat bluetooth özelliği war mı yokmu bilmıyor yoksa bi program mı yüklenıyıyor bı yardım edermısınız
-
beklıyorum bı bılgısı olan yokmu:(
-
sanırım yüklenmesi gerekiyordu
-
bluetoot özelligi yok ... müzik resim vb. şeyleri de itunes die bi program var aple iphone nin kendi sitesinden indirip sarkıları ordan yükleyebilirsn telefona
-
bluetooth yalnızca bluetooth kulaklık kullanmak ve kartvizit atmak için kullanılabiliyor, resim-müzik gönderilemiyor, yani bir boka yaramıyor.
1. nesil iPhone da böyle idi, iPhone 3G de farklı mıdır değil midir bilemiyorum. -
iphoneda bluetooth var, var olmasınada ne işe yarıyor ?
İphonedaki bluetooth sadece kulaklıkla müzik dinlemeye yarıyor. Onun dışında yok 2.parti 3.parti programlar yükleyipde bluetoothu dosya transferi yapmaya kullanma fln hep bunlar iphone alanların yedikleri kazıkları hafifletmek için kendi kendilerine söyledikleri yalanlar
-
İphone, (3G)de dahil olmak üzere jailbreak yapmadan ve bluetooth kullanalıbilirliği açan programı yüklemeden sadece kullaklık ve uzaktan yönetim için kullanılıyor.
-
iphone'un 2 neslinde de bluetooth var bilmeden sallamayın.Yalnız resim,müzik gönderebilmek ve alabilmek için jailbreak yapmanız ve programını kurmanız gerekiyor en basit anlatımı bu.Yakında çıkacak yeni güncelleme ile bluetooth artık resim,müzik,dosya gönderip almaya da açılacak ;) ingilizanahtari.com'da iphone hakkında bütün gerekli bilgileri bulabilirsin.
-
Haziran temmuz gibi 3.0 cihaz versiyonu yayınlanacak muhtemelen o versiyonda bluetooth ozellıgı kullanılabılecek.
-
bluetooth özelliği iphone yok yani müzik alıp vermek manasında sadece aksesuar bağlama konusnda bulutut desteği veriyor telefon kesin ve net bilgidir bu
-
hayır bluetooth desteği vardır programla sağlanmaktadır net ve kesin bilgidir tarafımdan kullanılmaktadır..
Toplam Hit: 2356 Toplam Mesaj: 19