folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İphone’A, İthal Laptop’A, Lcd Tv’Ye Vergi Geliyor

İphone’A, İthal Laptop’A, Lcd Tv’Ye Vergi Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hep aynı döngü beyler,

Gevur teknoloji satmak için arge yapar, Türkiye yerli malının kullanılmasını yaygınlaştırmak için gervurların geliştirdiklerine vergi koyar

Ondan sonra at gözlüğümüzü takıp gevurun 100 sene gerisinde olsak da kendi yaptıklarımızla övünürüz.

Buna da şükür tabi hiçbişey yapmamaktan iyidir.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Bu kısıtlama nereye kadar sürecek çok merak ediyorum 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vestel'in telefona birde bu açıdan bakalım :

Daha dokunmadan ne kadar dandik ve kalitesiz olduğu anlaşılıyor.

Birde aynı açıdan iPhone 5s'e bakalım :

Şimdi tutupta tabikide Apple ile Vestel'i aynı kefeye koymuyorum fakat göz var nizam var abi. Telefonun tasarımını çizerken hiç mi özenmediniz ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Ben anlamıyorum  neden gidip vestel alıyorlar mk

ZalımMadam.10.07.24
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    teknoseyirde bu durumu guzelce acikladilar takip edenler dinlemisdir.mesela almanya fransaya mercedes satiyo kendi ulkesinde pahali ama fransaya daha ucuza satiyo bu durumda peugeot nun isini kesmis oluyo ve fransa mercedese anti damping olarak ekstra vergi koyuyo ki kendi urettigi urunu baltalamasin.bunun gibi biseydi,sorun surda biz uretiyoruz dedigimiz ürünleri ne kadar kendimiz uretiyoruz uretiyoruz gerçekten böyle birşeye gerek var mı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

Yüzde Yüz Türk Malı 500. Teknolojik Aletini Üreten Çin'de Gurur Günü

Türkiye'nin yerli malı üretim serüveninde önemli bir aktör olan Çin, 2014 sonu itibariyle %100 Türk malı olan beş yüzüncü  teknolojik aleti üretmiş olmanın haklı gururunu yaşıyor. Bu sabah Şanghay Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden Sanayi Bakanı Wung Sohai, Türkiye'ye gönderilmek üzere üretilen plazma tv parçalarıyla ne kadar övünseler az olduğunu belirtirken "Kimse montaj diyip geçmesin. Çipini de biz yapıyoruz, ana kartını da biz üretiyoruz ama olsun. Orada bir şeyi yanlış yere vidalasalar mesela güm... Patlar o alet. Ama Türkler buna müsade etmiyor" sözleriyle de Türkiye’nin teknolojik üretimde geldiği uç noktaya vurgu yaptı.

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=269371 

Ulan ne yaratıcı adamlar var, :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

bugün itibariyle vergi gelmiştir hayırlı uğurlu olsun salı günü fiyatlara bakmıştım iphone 6 gold 16 gb teknosa ve gold.com fiyatı 2349 liraydı şimdi 2499 lira olmuş

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Apple bindirmis tum urunlerine bugunden gecerli, amk beats kulakliga bile 200 lira koymuslar. 

Cidden yaptiklari sey su sanirim, artik 2 seneye filan 3000liradan assagiya telefon bulamayiz amiral gemi, bunada milleti alistiriyolar yavastan. Teknolojiyi 1 sene geriden takip etme donemi hayirli olsun.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Hayır amk mühendise hakettiği maaşı verdinde sana istediğin telefonu mu yapmadıda sen çıktın gerzek gerzek konuştun dangalak herif ya. Önce altında çalışan adamın hakkını ver arkadaş ondan sonra çıkıp ağla.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

apple telefon fiyatlarına zam yaptı :)  %5 ile %10 arasında 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 8842 Toplam Mesaj: 78