İphoneden Anlayanlar Yardimci Olabilirmi
-
sorunu nasıl cozebilirim??
-
Sim kart tak diyo :/
-
herhangi bir apple servisine götür sorun simi görmiyor düşürmüş olabilirmısın ?
-
yok hocam gevey oldugu ıcın güncelleme yaptık otomatık olarak oda böyle yaptı eskı versıyonunu yuklesem duzelıcek sorun :S ama yapamıyorum
-
Eski versiyon yukleyemezsin artik. Basebandi ipad olarak yuklersen kurtarabilirsin.
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------
Eski versiyon yukleyemezsin artik. Basebandi ipad olarak yuklersen kurtarabilirsin.
-----------------------------peki bunu nasıl yapabilirim hocam yardımcı olursan cok makbule gecer.
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------peki bunu nasıl yapabilirim hocam yardımcı olursan cok makbule gecer.
-----------------------------ipad baseband son duraktır onu bılerek adım at
cıhaz artık eskısı gıbı olmuyacak bil
-
iPad baseband'i kurarsan gps çalışmaz. Onun dışında bir sorunu yok ama gps bu, boru değil. Neredeyse 1 yıl önce iPad baseband'ine downgrade sözü verildi; yani bu baseband'den geri dönüş diyeyim. Ama artık bu konuda bir çalışma bile yürütüldüğünü sanmıyorum, rafa kaldırıldı. Yani arkadaşın da dediği gibi son durak.
-
ipad baseband son duraktır demişsiniz.. bunu yaptıgım zaman telefonun tamamen iptal olma durumumu var?
-
Dediğim gibi sadece gps'i bozuyor, başka problemi yok. Son durak çünkü bu baseband'i bir daha değiştiremeyeceksin.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Dediğim gibi sadece gps'i bozuyor, başka problemi yok. Son durak çünkü bu baseband'i bir daha değiştiremeyeceksin.
-----------------------------Sence ne yapmalıyım ? kendı telefonunda aynı sorun olsa napardın?