İphone‘U Kilitleyen Mesaj
-
Konusu açılmamış, bir kaç gündür piyasada dolaşıyordu bugün deniyim dedim, ben sadece yollananın telefonu kapanıyor sanıyodum yollayanında başı ağrıyormuş.
Mesele kısaca, içinde bir kaç anlaşılmayan ve arapça karakter içeren bir mesaj var bunu iphone lu bir telefona gönderdiğinizde karşıdaki telefon yeniden başlatılıyor ama sorun burada değil sorun yeniden başlatılan telefonun mesaj kısmına birdaha girilmiyor.
Konuyu iphone olan arkadaşlarınıza gıcıklık yapın diye açmadım, hiç bir mesuliyet kabul etmiyorum.Benim derdim, bunun hakkında bilgisi olan var mı? ne zaman çözülür? nasıl çözülür? ve konu hakkındaki komplo teorileriniz.
Benim aklıma direk, herkesi güncelleme yapmak zorunda bırakacak bir yem olduğuydu.
-
Bu konu 2 gün önce açıldı başlığı hatırlamıyorum şuan
-
Sms programı oluşturup bir zincirleme reaksiyon yaratabiliriz
-
kodu bulun. tüm dünyada kriz çıkartıcam
-
ExpirE bunu yazdı
kodu bulun. tüm dünyada kriz çıkartıcam
haha :) Bak bu girişken ruh çok hoşuma gitti .)
-
Mesajı gönderin bana ioslulara takılıyım :D
-
Ben birtek beni aldatan sözlüm için istiyorum o kaveşelerle az muhabbet etsin basıyım bugu basıyım bugu hatta
50-60 kere dener ne yapsam kardır mantıgıyla giderim o iphone 5c aslın diye 2 yıl aynı pantolon ve kısa kollu tişörtle gezdim.
Az haram edeyim bişiler olsun bak gene canım sıkıldı...
-
-
-
Androidden sms atsak arkadas nasil kurtulacak ? şaka yapmak icin istiyorum da şaka kaka olmasin
-
3.5k telefona verecem 2 kelimelik mesajla telefon kitlenecek vay arkadas :D