İphone‘U Olanlar AÖF Final Sonuçları Açıklandı
-
SeRDaR bunu yazdı
saçma sapan iş bu ne yaa ios ta yayınla burda yayınlama kendi sitende yayınla önce sonra mobil programlara yansıt mobil programlar verisi senin sistendne çeksin
-
ya pc de bu ios uygulamalarını çalıştırmak için bir program emulator var mı bildiginz?
-
nights_judge bunu yazdı
ya pc de bu ios uygulamalarını çalıştırmak için bir program emulator var mı bildiginz?
öyle bişey yok kardeş
ps : lan nerelerdesin :D
-
husnuweb bunu yazdı
genç fakirler kızgın
Fakirlikle ne alakası var birader ülkenin her bireyinin elinde İPHONE markalı telefon alacak kadar parası varmı ayrıca Devlet Kapitalist sistemin diktasına göre hareket edemez halkın bekası için çalışacağı yerde yüksek fiyatlı telefonların reklamını yapıyorlar ozaman ben şunu derim eğitim kapitalist sermayeye dönüştürülmüştür.
-
KaRaKuLe bunu yazdınights_judge bunu yazdı
öyle bişey yok kardeş
hay anasını android için var da bu ios için neden olmaz!
-
nights_judge bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdınights_judge bunu yazdı
öyle bişey yok kardeş
kardeş android diyorsun ya opensource diye bişey var
-
KaRaKuLe bunu yazdınights_judge bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdınights_judge bunu yazdı
öyle bişey yok kardeş
kardeş android diyorsun ya opensource diye bişey var
telefonların işletim sistemlerinden hiç bir şey anlamam :)) msnde yoksun kimden gizlendin :D
-
gelcem pazartesiden sonra tatildeyim (yine) :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı
gelcem pazartesiden sonra tatildeyim (yine) :)
vayyy arkadas bende yeni geldim istanbuldan :D hadi görüsürüz konuyu dağıtmayalım :)
-
anadolu üniversitesi - apple işbirliğini bir kez daha göstermiş oldular :)