İpod Hakkında
-
Arkadaşlar bende ipod almayı düşünüyorum, "flash gereksiz bir yazılımdır" sözünden sonra steve jobs a her ne kadar ayar olmsamda sonunda ipod hakkında fikrimi değiştirdim. merak ettiğim konular
ipodu en uygun fiyata nereden almalıyım ?
jailbreak olayı nedir ? ne tür yazılımlar yüklüyebilirim ?
orjinal veya kaçağın avantajı dezavantajı nedir ?
kullanıpta sorun çıkan çok oluyor mu ? çabuk bozuluyor mu ? verdiğim paranın hakkını verebilecek bir ürünmüdür ? ben mp3 video ve internette sörf amaçlı daha çok istiyorum bu ürünü kullanım amacım çoğunlukla bu yönde. değerli yorumlarınızı bekliyorum.
-
iPod mu iPad mi alcaksin?
ediz buduz: iPoddan touch serisini kastediyosan, 4. nesil al, fecii bisi.
Vatandan al derim, guzel guzel taksit taksit odersin:D
Jeylbreyk ayfonu kirmak. sshina girerek herbohu yapiyo adamlar:|
Ama yeni cikan firmwarelere falan bazen olmuyo. Her turlu yazilim yukleyebiliyosun jeylbreykliyken 990dolarlik yazilimdan tutta 0.99centlige kadar.
Tabii pek tavsiye etmem, itunustan yazilimcilara hep destek tam destek.
Orj. alirsan epil gibim kirilgan bi makineyi garantiletmis olursun. Tabii jeylbreyk yaparsan garanti gider garantiletemezsin:| amarigada yasal oldu falan ama epil hala sozlesmede tutuyo bunu.
Kullanipta sorun cikan su ana kadar rastlamadim. Restore dersin pek 11 numara oluyo hersey duzeliyo.
Cabuk bozulmuyo gibim tabii yere dusurdugun anda gider. Verdigin paranin hakkini verir. Flashida destekler. 3. parti yazilimlarla desteklettirebiliyosun:D
Dedigim gibi 6-7 arkadas aypod touch aldi turk telekomdan cart diye dusurduler hepsi gitti aypod. yani ona gore ya kilif al bisi yap yada kizlar ay lathedarkman bi verde touchunu feyzime bakiyim dediginde verme:D eteklerden kayiyo:|
Touch'un guzel bi ses kalitesi var. Album isleyisi guzel. Gerekli coverlari buluyo fantastik bisi. Video dedigim gibi FECI touchta. Ama sarji YER bildigin. Internette sorf icinse cok guzel. Heleki bi operasi varki gozusune kurban.
-
hocam sanırım flash flan dediğine göre touch alıcaksın 4,nesil 8 gb ı 550ye werirrim sıfır kutulu garantili ürün.
-
ipod touch gözüme çarptı 400 küsür liraydı bimekste bugün gördüm 8 gb hafızası olan
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
ipod touch gözüme çarptı 400 küsür liraydı bimekste bugün gördüm 8 gb hafızası olan
-----------------------------yenisi geliyor onu alma.
-
husnuweb bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------yenisi geliyor onu alma.
-----------------------------yenisi nedir fiyat olarak ?
-
LordVader bunu yazdı:
Ama yeni cikan firmwarelere falan bazen olmuyo. Her turlu yazilim yukleyebiliyosun jeylbreykliyken 990dolarlik yazilimdan tutta 0.99centlige kadar.
Orj. alirsan epil gibim kirilgan bi makineyi garantiletmis olursun. Tabii jeylbreyk yaparsan garanti gider garantiletemezsin:| amarigada yasal oldu falan ama epil hala sozlesmede tutuyo bunu.
Kullanipta sorun cikan su ana kadar rastlamadim. Restore dersin pek 11 numara oluyo hersey duzeliyo.
Cabuk bozulmuyo gibim tabii yere dusurdugun anda gider. Verdigin paranin hakkini verir. Flashida destekler. 3. parti yazilimlarla desteklettirebiliyosun:D
Dedigim gibi 6-7 arkadas aypod touch aldi turk telekomdan cart diye dusurduler hepsi gitti aypod. yani ona gore ya kilif al bisi yap yada kizlar ay lathedarkman bi verde touchunu feyzime bakiyim dediginde verme:D eteklerden kayiyo:|
Touch'un guzel bi ses kalitesi var. Album isleyisi guzel. Gerekli coverlari buluyo fantastik bisi. Video dedigim gibi FECI touchta. Ama sarji YER bildigin. Internette sorf icinse cok guzel. Heleki bi operasi varki gozusune kurban.
-----------------------------eyvallah hocam açıklamalar için kafamda biraz daha netleşti şimdi
edit
http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1096&uid=107931 buradaki olan 4. nesil oluyor sanırım ?
vatancomputer daha ucuz fakat bulunduğum ildeki vatanda stokta kalmamış :/
-
Lathedarkman bunu yazdı:
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------eyvallah hocam açıklamalar için kafamda biraz daha netleşti şimdi
edit
http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1096&uid=107931 buradaki olan 4. nesil oluyor sanırım ?
vatancomputer daha ucuz fakat bulunduğum ildeki vatanda stokta kalmamış :/
-----------------------------eski o.
yeni nesil daha gelmedi.
-
arkadaşlar bende war yenisi 550tl nakite weriyim hemen 8gb amerikadan alındı kutusu açılmadı faturalı garantili. refurbished flan deil. apple strore'dan alınmıştır.
-
ıpod touc ıyıdır. Yurtdısından aldıgında uluslararası 1 yıllık garantı surer. Tr den alırsan 2 yıl garantı. Kılıf kullan. Metal oldugu ıcın arkası 0n gun ıcınde kılıfta olsa arka kapagının oldugu yer cızılecektır :D Ekrana stıcker kullan cızılmez hocam. Jaılbreksız kullanana mal derım ben. Bılkomda calısanlar jb ıse cıhaz fabrıka ayarlarını sıfırlayıp getırın dıyor servıse
-
illa internet olacak diyorsan wifi li ipod touch alacaksin,
internet lazim degil diyorsan ipod klasik tavsiye ederim.
klasik kullaniyorum rahat rahat film de izliyorum muzik de dinliyorum.
en uygununu gittigidiyor.com dan bulabilirsin.
2 tane almisligim var. ikiside saglam ve temiz cikti
biraz sans bu isler.
gittigidiyor u iyi takip et guzel ucuz kaliteli ipod dusuyor her zaman.
denk gelirsem haber veririm