Ipod Kullananlar
-
aranizda ipod kullanan varmi + lari nedir - leri nedir
ipod sfuffle nasl
-
+ ve - lerini tüm media player kullanıcılarına sormalısın
ipod touch 4. nesil 470 TL teknosa kart çıkartip alabilirsin HD video çekip oynatıyor iphone nin telefonla konuşma dışında tüm özelliği var.
diğerlerini boşverip adam gibi tüm güncel formatları destekleyen bi media player al . yada cep telefonu
-
ipod shuffle 3G var. mutluyum, huzurluyum.
tak kulağına gerisini ipod'a bırak.
ama şunuda belirtmem gerekir ki BENCE apple'ın ipod'tan başka hiç bir yaptığı şeyde bir bok yok. ipadden iphone'a,mac'ten fanboy'larına kadar... -
ben almanyadayim suan param ancak shuffle a yetiyor sizce alyimmi cunku apple ve kulakliginin ayri bir havasi var :D yoksa bende creative zen stone 1 gb var siz ne dersiniz
-
zaten mp3 çaların varsa değmez diye düşünüyorum.
ses kalitesi olarak zaten en iyisi değil, ekranı olmaması bana göre eksi bir özellik.
sana kalmış.
-
ipod touch al 2g den aşağısını da alma
-
ses kalitesinde bir fark varmidir + benim istememin nedeni kulakligi cok hosuma gidiyor burada 29 € kulaklik onun ícn bende hazir almisken 20 € daha verip 49 € ya ipod shuffle alayim dedim
-
ayıptır sorması görmemişlikmi yapiyorsun hoca ?
apple ürünlerinin zaten millete hava atmak için alındığını biliyoruz da creative in varsa onu kullan en kaliteli ses ürünlerini creative yapar.
ses kalitesi de iyidir !
kulaklık diyorsan apple ın kulaklığı beş para etmez , 30 40 euro ya alacağın pioneer , sennheiser veya sorny bir kulaklık onlara bin basar.
sen kalite mi istiyorsun yoksa eline apple alip millete göstermeyimi ? ki bu çekici değil artık itici gelen bişi...
-
35waffen35 bunu yazdı:
-----------------------------... yoksa bende creative zen stone 1 gb var siz ne dersiniz
-----------------------------
demişsin ipod kulaklığının bildiğim kadarıyla pek bir şeyi yok renk farkından başka ipod almaktansa kendi creative'ne 1 beyaz kulaklık al :) -
sadece burdaki genclerin hepsinn kulagindan ondan var ondan canim cekti
-
ortalama bir mp3 çalar al.üstüne sennheiser veya creative kulaklık al.