İpsiz Sapsız Bir Adam Yaşamak Amacıyla Yurtdışına Nasıl Gider?
-
Makro Ekonomi ile haberleri araştıranlar bilir, Almanya sanayi ve üretim endeksleri acayip düşüyor, toparlanmak isteyecekler elbet ama bunu mevcut nüfusu be halkıyla yapmak değil büyük ihtimal, ihtimal diyorum sadece şahsi düşüncem 1940 larda olduğu gibi zibilyon tane sadece eli ayağı tutan insan nüfusu kabul edecekler tetikte beklemek lazım yani takip etmek lazım. Eğer dediğim senaryo olursa Almanya kapıları açar.
Birde şu an yurt dışına gidemiyorsan şehir değiştirmeyi deneyebilirsin hocam.
-
ComputerWolf bunu yazdı
Bence yaşadığın şehri değiştir. Siktir et Istanbul'u. Daha küçük, biraz da turistik bir yerlere git. Oralarda iş kovala. Ne bilim, git Alaçatıya 1 sezon amelelik yap KiteSurf öğren adamların yanında, git Olimpos'a kano turları düzenleyen adamlarla takıl 1 sezon. Güneşte götün pişsin ama en azından turizm sektöründe yürür birşeyler öğren. Kanto turu, kitesurf, ata binme vs. gibi aktiviteleri yapabilen eleman olmaya çalış 1sezonda. Buralarda tanışacağın yabancı hatunların oranı tinder'dan falan çok daha yüksek ve gerçekçi.
Katılıyorum
-
zalimadam bunu yazdı
yonja türü uygulamalara gold üyelik alarak gitmek istediğin ülke ile ilgili konumda bol kişi ile tanışmayı dene.
mutlaka seni oraya götürmek isteyen biri çıkacaktır.
takılmalık birkaç uygulamada geziniyordum bir dönem.
aklı başında biri ile tanışıp yurt dışına götürmek isteyen en az 4 kişi olmuştu 3 ayda.
evet yaşları senden büyük olacaktır. tutup 18 yaşında lolitanın sana maddi manevi güç sağlamasını bekleme.
ne varsa milf ile maturelerde var.
tanrı onların kalbine merhamet koymuş olmalı.
iyi bir birliktelikten sonra sana sunmayacakları imkan yok diye düşünüyorum.
yüzünde ve ellerinde yılların yorgunluğundan gelen o tatlı kırışıklıkları düşün. hala yıllar eskitememiş onu.
kendini merhametli maturelerin ellerine bırak. onlar sana karmaşık şefkatle yaklaşıp ışığa doğru götürecekler.
beline kuvvet bol şans.
Süpersin hocam ya :)) tanrının merhametinden de alıntı yapman asjsjdkd sevdim seni :)
-
tarzan bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıMylitta bunu yazdı
@ILKER06
Sakarya Pazarlama Önlisans - İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler Reklam Lisans
Bi nitelik sayılmıyor sanırım hocam
@italyan
Tinder Gold al hocam, passport diye uygulaması var. Seni istediğin yerdeki karılara gösteriyor. Ankara'yı seçersen Ankara'lı karılarla eşleşiyorsun. Ben Rio'nun nispeten ghetto mahallelerinden birini seçtim, fakir belki dedim daha çabuk kandırırım. @RETRET söylediğinden beri likeliyorum bakalım... :)))
@yolbulucu
Bi gözü toprağa bakan bu ibne ortalama saat 40 dolarla mı çalışıyor?
27 hocam, tam evlenilecek yaştayım :D
brezilya vatandaşı olup napcan birader :D çok merak ettim adsfsadf
Burada ust akil olarak devreye gireyim hemen. Tr'de dudukleyip cocugu Turk vatandasi yaparak ileride fenevbahceye muthis bir forvet kazandirabilir. Malum anasi genetik olarak topcu. RETRET bahsetmis calimlardan. Bence top oynayabildigini ve bir kardesinin en az Nova Itaipe alt yapisinda oynadigini yerinde gozlemlemeli. Brezilyalilarin heykeli dikiliyor burda. Dusunsenize alt yapida Muhammet Fatih Kemal Mylitta, hem anasi brezilyali bir gara oglan, hem muhafazakar, hem milliyetci, hem ataturkcu. Arasan bulamazsin amk. @Mylitta bu fikrim tutarsa telif alirim ona gore. Yillar sonra bulurum seni, biliyorsunuz bu sitede ki herkes gibi en derin adamlardan biriyim. Gerci bi boka yaramiyor ama olsun ((:
Hocam ya sambacı olur lapır lapır götünü sallaya sallaya gezer bizi elaleme rezil ederse... :)) @tarzan
-
şimdi kardeşim söyledi abd gidebilmek için H2B diye bir iş vize çeşidi varmış bir araştır.
çim biçmeden tutta kaynakçıya bir çok iş fırsatı oluyormuş .
ilanlar nerde bilmiyorum .
edit : iş ilanlarına linkedin dan bakıyormuş .
samaccc tarafından 09/Şub/20 16:28 tarihinde düzenlenmiştir -
samaccc bunu yazdı
şimdi kardeşim söyledi abd gidebilmek için H2B diye bir iş vize çeşidi varmış bir araştır.
çim biçmeden tutta kaynakçıya bir çok iş fırsatı oluyormuş .
ilanlar nerde bilmiyorum .
edit : iş ilanlarına linkedin dan bakıyormuş .
Bakıyorum hocam teşekkür ederim.
-
Mylitta bunu yazdıtarzan bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıMylitta bunu yazdı
@ILKER06
Sakarya Pazarlama Önlisans - İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler Reklam Lisans
Bi nitelik sayılmıyor sanırım hocam
@italyan
Tinder Gold al hocam, passport diye uygulaması var. Seni istediğin yerdeki karılara gösteriyor. Ankara'yı seçersen Ankara'lı karılarla eşleşiyorsun. Ben Rio'nun nispeten ghetto mahallelerinden birini seçtim, fakir belki dedim daha çabuk kandırırım. @RETRET söylediğinden beri likeliyorum bakalım... :)))
@yolbulucu
Bi gözü toprağa bakan bu ibne ortalama saat 40 dolarla mı çalışıyor?
27 hocam, tam evlenilecek yaştayım :D
brezilya vatandaşı olup napcan birader :D çok merak ettim adsfsadf
Burada ust akil olarak devreye gireyim hemen. Tr'de dudukleyip cocugu Turk vatandasi yaparak ileride fenevbahceye muthis bir forvet kazandirabilir. Malum anasi genetik olarak topcu. RETRET bahsetmis calimlardan. Bence top oynayabildigini ve bir kardesinin en az Nova Itaipe alt yapisinda oynadigini yerinde gozlemlemeli. Brezilyalilarin heykeli dikiliyor burda. Dusunsenize alt yapida Muhammet Fatih Kemal Mylitta, hem anasi brezilyali bir gara oglan, hem muhafazakar, hem milliyetci, hem ataturkcu. Arasan bulamazsin amk. @Mylitta bu fikrim tutarsa telif alirim ona gore. Yillar sonra bulurum seni, biliyorsunuz bu sitede ki herkes gibi en derin adamlardan biriyim. Gerci bi boka yaramiyor ama olsun ((:
Hocam ya sambacı olur lapır lapır götünü sallaya sallaya gezer bizi elaleme rezil ederse... :)) @tarzan
Sizin anca bakıp hayalini kurduğunuza ben çakıyom devrilin ezikler dersin. Sen bulamazsan biz bulalım sana bir tane turşu bidonu.
-
-
Kernel_Panic bunu yazdı
Deseler ki bana, çıkacaksın TR'den istediğin yere tek sefere mahsus.
Ama çıkış o çıkış daha girmek yok. İlk mülteci gemisiyle gitmeyen oğlandır.
Bunları rahat sikiyor heralde yurtdışında.
-
Mylitta bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdı
Deseler ki bana, çıkacaksın TR'den istediğin yere tek sefere mahsus.
Ama çıkış o çıkış daha girmek yok. İlk mülteci gemisiyle gitmeyen oğlandır.
Bunları rahat sikiyor heralde yurtdışında.
Norveç'e dönmemek üzere nasıl gidilebilir?