İptv Arıyorum
-
Kentaki bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Dankeschön hocam ref icin.
lan bu arada bizim müridin di onu eklemeyi unutmuşum iyi ki yazdın hocam :D
Sonuçta senelerdir kullanıyorum tecrubelerim bu yönde. Eyw.
DrKeworks tarafından 22/Nis/26 08:01 tarihinde düzenlenmiştir -
3 yıldır @vesselam'dan alıyorum, 7/24 destek oluyor. tv kanallarına çok bakmıyorum, sadece maç izliyorum hiçbir problem yaşamadım şuana kadar.
-
@kentaki hocam sistem senin mi ? :D
tahribattan ulaşabildiğim bir insan olarak bir test rica edebilir miyim ? boştayım şu anda iptv lazım oluyor çocuklar için çizgi film kanalları çok iyi oluyor. :)
-
manglerman bunu yazdıKentaki bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
tahribattan ulaşabildiğim bir insan olarak bir test rica edebilir miyim ? boştayım şu anda iptv lazım oluyor çocuklar için çizgi film kanalları çok iyi oluyor. :)
Evet hocam benim, atiyorum simdi PM den test
-
DrKeworks bunu yazdı
benden de ref. on numara bir panel. sorun yasadigim günü hatirlamiyorum.
-
Kentaki bunu yazdımanglerman bunu yazdıKentaki bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Evet hocam benim, atiyorum simdi PM den test
Kentakiye ulaşan var mı link bitmiş adama ulaşamadım. En son 1 temmuzda giriş yapmış. Kaldık öyle
-
@vesselam satıyor ben kullanıyorum genel olarak iyi ama güncel film dizi istiyosan film platforma düşünce iptvye de gelsin istiyosan alma. Arşivini devamlı genişletiyor ama güncel değil, mesela obssesed filmini falan bekliyorum ben film her yere düştü adam şaban oğlu şaban ekliyor :d
-
Hocam sizin sistem maltada calisiyor mu ? Crypto ile odeme kabul ediyor musunuz ve online izleme seysi var mi direk web den ?
-
Huerfanos bunu yazdı
@vesselam satıyor ben kullanıyorum genel olarak iyi ama güncel film dizi istiyosan film platforma düşünce iptvye de gelsin istiyosan alma. Arşivini devamlı genişletiyor ama güncel değil, mesela obssesed filmini falan bekliyorum ben film her yere düştü adam şaban oğlu şaban ekliyor :d
Katılıyorum. Arkadaşın arşivi geniş ama hızlı güncelleyemiyor. Bazı dizilerin yeni bölümünün 1 hafta sonra yüklendiği oluyor.
-
Vip5g
3 yıldır kullanıyorum film dizi güncellemelerinde üzerilerine tanımam.Hergün güncelleniyor