IQ Oyunlarina Dikkat. Büyük Tuzak
-
Merhaba Arkadaslar. Bir iki ay önce bir Sitede IQ Oyunu oynamistim. Hani su Bilgini ölcüyorsun falan. Iste bende merak ettim nasil birsey diye, ilk kez oynamaya kalkistim.
Google'e girdim, ve arattim. Ilk ve ikinci cikan Siteye girip Üye oldum. Oynadim fena degildi, ve canim bir daha oynamak istedi ve yeni Isim regleyip o isimle oynadim.
Bizim gelelim serefsizlerin tuzagina.
Dün bana Email geldi. (Üye olurkene verdigin Email)
Diyorki "Bu size 2. Uyarimizdir, 18 Agustos 2006 Tarihine kadar 70 Euro ödemezseniz Mahkemeye verileceksiniz. Lan diyorum ne diyor bu. Sonra Maili devam okudum.
"AGB yazimi onayladiniz ve bu Parayi ödemek zorundasiniz" gibisinden yazilar. (AGB hani üye olurkene 20-30 Sayfa bir yazi varya, kabul edemeden devam edemiyon, ee bizde tabi okumadik)
Üyelik basina 30 Euro, birde geciktirdigim icin 5 Euro daha istiyor.
Simdi söyle bir olay daha var.
Benim evimde Internetim yok. Komsudan baglaniyorum Laptop ile ve suanda Proxy ile sörf yapiyorum, maillere Proxy ile cevap veriyorum. Sizce, ne yapmaliyim? 70 Euro'yu vereyimmi?
Beni bulacaklarini sanmiyorum, cünkü ne internetim var nede belli bir IP-Adresim. Ama olan sanirim komsuya olur. Vicdanim el vermez bir yönden.
Ama benim Mail sunucum beni ihbar edebilirmi? (www.gmx.net) Bana biraz Fikir verirseniz memnun olurum.
G-Turk -
babayı alırlar :D
benim tüm programlar cracklı yaklaşık :d
windows hariç
onlara kroonun selamı var de bir de sana zahmet adresi pm atar mısın veya buraya yaz -
git net cafelerden acabildigin kadar acc ac onlarda kimin pesine dusceklerini sasırsınlar bırakırlar pesini ki bence bisey olmaz :P
-
yok ya korkma bi *ikim alamazlar hatta onlar benim *ikimi alır
-
oynatılıo da olabilirsin a.qyum flood olcak :D
-
sen sitenin ismini yazsana buraya :)
biraz dalga gecelim -
Arkadasım yalandır büyük bir ihtimal ya düserse ayagına tuzak kurmuslardır düsünsene bir porno siteler, melodi siteleri vb. bir sürü sitede parayı almadan hiç düdügü caldırıyorlarmı HAYIR. Dolandırıcıdır o serefsizler inanma kendinide sıkıntıya sokma
-
hangi yolla alcaklar o parayı senden?
hukuk yoluylamı :)
savcılığa gitsinler savcılık kamu davacı açar, para cezasınıda bindirir onlara... -
Reklam degildir:
www.iqfight.de
serefsizler vallaha, bakalim dediginiz gibi olsun. eger bir b*k olursa gene yazarim buraya, parayi paylasiriz artik :) -
ipiyle sapını alsınlar :)
-
Hacı bende almanca 0 ..üye bile olamadım walla..AMa sen tırsma yawas alsınlar parayı..Mitnikin de dedigi gibi nası alacaklar*?_????
Toplam Hit: 2866 Toplam Mesaj: 23