IQ Testi Yaptırmak
-
Arkadaşlar IQ testi yaptırmak istiyorum.Zekamı değil gerizekalılığımı test etmek için.Son zamanlarda dersler yüzünden pederle fazla kapıştık.ve beni zorlaması için eline vermek istiyorum testi.Ancak bu işi profesyonel ve ucuz yapan bir yer varmıdır Ankara'da bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
-
böyle testler pek sağlıklı değildir.sorulan sorulara vereceğin cevaplar o anki psikolojik durumuna hatta ortamın hava sıcaklığına bağlı olarak bile deiğşebilir yani her şeyin mükemmel olması lazım tabi kesine yakın cevap istiyosann ki böle bi ortamı oluşturmak için az paraya bi yer sanmıtorum
-
livane bunu yazdı:
-----------------------------
böyle testler pek sağlıklı değildir.sorulan sorulara vereceğin cevaplar o anki psikolojik durumuna hatta ortamın hava sıcaklığına bağlı olarak bile deiğşebilir yani her şeyin mükemmel olması lazım tabi kesine yakın cevap istiyosann ki böle bi ortamı oluşturmak için az paraya bi yer sanmıtorum
-----------------------------Bu tür işi profesyonel olarak bazı üniversiteler yapıyormuş ancak bulamadım.Tahribat'tada kimse IQ'ya sarmamış anlaşılan =)
-
under_king'e pm at. o aq pardon iq (IQ) işlerinden anlar :D
-
netten indir IQ testi programını al babanıda yanına başla çözmeye sonra tıkla sonuça hallolsun
-
-
Numune hastanesi psikoloji servisinde yapıyorlar,
bazı psikologlarda yapıyor...
beni ilkokulda yollamışlardı...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Numune hastanesi psikoloji servisinde yapıyorlar,
-----------------------------
Kaç çıktı abü? :) -
şuna bi bak hoca http://iqtest.dk/ :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Numune hastanesi psikoloji servisinde yapıyorlar,
-----------------------------Araştırıcam Numunede yapıyolarmı bakalım.
-
108 çıkti. corc buş tan akıllıyım :)