Irak"Da Petrol Arama Şirketinde Calişma
-
meraba arkadaslar bizim bı tanıdık var petrol arama şirketinde cok eskiden beri calsıyoo ya bizi bi işe koysan tmm dedı 3 ay sonra iş te bugun geldı ırak'da calişacan dedı tamam dedım 1,100 ne mı maaş veriyorlar.. irak oldugu için teredutte kaldım bilemiyorum..
-
değmez bence.
-
o riske deymez be 600-700 e çalış evinde otur :)
-
Niye değmezmiş hacı ya? Hangi şehirde çalışacaksınız onu bi söylesene sen?
-
adamlar artık o kadar alışmışlar ki bombaların çatışmaların videosunu çekio adamlar sence :)
-
Adrenalin istiyosan iyi :| Ne bilim aksiyonlu bişey filan. Bakarsın intihar saldırısı olur petrol şeysine.
-
terörist mi olacan başımıza kır dizini otur evinde :P tehlikeli iş hacı iyi düşün
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
o riske deymez be 600-700 e çalış evinde otur :)
-----------------------------Katılıyorum.
-
1750$ maas haci + kalacak+ssk +yemek ivir zivir yani 1750 net para cebien giriyor.Yapacagin is afganistan veya afrikada bazi ulkelerde santiye tarzi yerlerde elinde 5-6 tane Malinois cinsi koruma kopekleriyle belli vardiya ile devriye gezmek...Malinois nasil bir kopektir , kendileri olmeden senin olmene veya sana zarar gelmesine izin vermezler.
youtube a "Malinois , French ring " yaz arat izle :D
http://www.youtube.com/watch?v=LbD3qzMcJxA
arabanin icinden adami cekip cikariyor:P cok saglam aktif kopeklerdir. isi dusunursen pm at bana :) ama riskleride goz onune alacan , ispanyol ve amerikan sirketleri...
-
ssk ordadamı varmış hacı lee :)1750$ iyi para gidilir bence.gitmeden ne masrafları var kaç bin tutar masraflar. vize ıvır zıvır.
-
Benide Aldırsana Hem Bişey Olursa Beraber Patlarız :D