folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İran: Emsalsiz Bir Silah Geliştirdik



İran: Emsalsiz Bir Silah Geliştirdik

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    sagukn bunu yazdı:
    -----------------------------

    konpicyus bunu yazdı:
    -----------------------------
    biz hala projelere imza atalım.. en azından adamlar bişi yaptık diyor biz? biz de doğuda 2-3 yer bombalarız hemen birileri çıkar işte gücümüz falan demeye başlar.
    -----------------------------

    İranlılar o bombaladıgımız yerlere kara harekatı yapamadı. 


    -----------------------------

     

    Yapamadı ile bitirmiş olduğun cümle Aslında Şöyle Olmalıydı "Yapmadı." Biz Elimizdekiler le Övüne duralım Millet neler yapıyor neler.

    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek
    Lafla peynir gemisi yürümüyor. Showman Ahmedinejadı savaşta görmek isteriz. Ne şerefsiz İsrail, Amerika ne de Türkiye'nin baş düşmanı İran umrumda değil. Umarım ikiside birbirlerini yerken büyük zararlar görürler.

    λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek
    student bunu yazdı:
    -----------------------------

    Antioksidan bunu yazdı ;

    abdyi korkutmuşlar diyor ya xD 

     ---------------------------------

    DkN bunu yazdı:
    -----------------------------

    Hayır tırsmıyor, ABD hiçbir nükleer tehditten tırsmaz. Cunku elindeki nukleer guc tek basına butun dunyaya yeter. İran nükleer silah üretse ne olacak ki, ABD nin aktif envanterinde 5.530 nukleer baslık var. ABD haricinde Pakistan'da 200, Hindistan'da 140, Fransa'da 350, İngiltere'de 200, Rusya'da 5.000, Çin'de 160, İsrail'de 200 aktif nukleer baslık var. Bu devasa nukleer tehditler ABD yi korkutmuyorda, iranın yapacagı 1 tane baslıktan mı korkacaklar.

    Bu kocaoğlanın ne olduğunu biliyormusun. Tanıştırayım, adı LGM-118A Peacekeeper. 10 tane her biri 300 kiloton Avco Mk-21 nukleer baslık tasıyabilen 9.700 km menzilli ölüm makinası. Tekrar edersek belki daha rahat anlaşılır, 10x 300 KiloTon. Bunu iran'a atarak heba etmeye gerek yok, şöyle bir ustunden tur attırsan ruzgarı iranı yıkmaya yetecektir.


    -----------------------------

    tabi hiç korkmamış tırsmamış , ama Nükleer silahı olmasın diye elinden geleni yapıyor , çünkü İranın nükleer silahı olsa öyle dayılanamaz İrana, uçaklarla saldırıp bombalamayı göza alamaz , çünkü İranın nükleer silahı kullanacağını bilir ,

    abd vatandaşının canı tatlıdır , o yüzden kendi topraklarında gördükleri  11 Eylül saldırıları psikolojik olarak mahfetti onları , alışkınlar  bad nin başka topraklarda savaşmasına , savaşı kendi toprakalrında yaşamadılar , kendi çocukları ölmedi abd askerleri başka ülklerde , diğer topraklarda savaşırken  ,İran nükleer silah yaparsa  abd  başkanı İrana saldırmaya cesaret edemez ,

    abd nin envanterinde o kadar nükleer başlık var da başka bir ülkenin yapmasına nasıl karşı çıkıyor ? Neden İranda olmasın , bugün Türkiye yapmaya çalışsa onada engel olacaklar ,

    bu arada diğer ülkelerdeki silahlardan abd korkmuyor mu _? şöyle bir düşün bakalım o saydığın ülkelerin topraklarına saldırabiliyor mu abd ? En fazla abd içbirlikçisi yönetimi olanlarla yüzgöz oluyor.Pakistanda yönetime kendini desteklemeyenler gelecek diye ödü kopmuştu , alt tarafı 200 tane var Pakistanda :))

     


    -----------------------------
    bir ara arkadaşın biri başlıklardan füzelerden bahsetmişti :)

    o dediğinin 100 katınıda yaparsın mesele bu değil

    1.onu neyle atacaksın?

    2.o döt varmı?

    3.ortadoğu japonyaya hiroşima nagazakiye benzemez etkisi yayılır israil dışında müslüman olmayan ülke yok.

     4.bush emelini gerçekleştiremeden gidiyor yapılabilecek olsaydı o şeytan bunu kimseye bırakmazdı.

    5.abd hayranlığınız uçmuş...abd insan yarattı dese inanırsınız.


    nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2002
    Erkek

    AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tavuk mu vuruyorsun?
    İsrailin kullandığı teknolojiden haberin yok sanırım İsrailin tüm toprakları arrow anti balistik sistemle zaten korunuyor kaldı ki İsraile füze atman demek o füzeyi üzerindne geçirdiğin ülkelerin üzerinde patlaması riskini,bölgedeki filistinlileri vurma riski demek,ayrıca iranın her füzesine karşı 1o nükleer füze yollayacak bir israilde var,herşey yüzölçümü değil.

    -----------------------------

    Şu arrow anti-balistik sistemini pek bilmiyorum,ama el yapımı,adı neydi tam hatırlamıyorum yanlışsa düzeltin "Kassam" füzelerini nasıl yiyor İsrail?Bu kadar gelişmiş bir sistemse eğer? 


    Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2008
    Erkek
    İran kara harekatı niye yapmasın kendisine zarar veren örgüte karsı.Hadi yapıp da bak amerika bn kara harekatı yapıp bunların canına okudum gör benim gücümü deseydi.O füzeyi yapan da nasıl atacagını da biliyordur heralde.Hem baskan kim olursa olsun amerikada politika aynıdır degişmez.O füze de iranı atılır denilmedi.İsrail varken ve ordusu güçlü iken niye nükleer kullansın hem.

    Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    erkan beni kendinle karıştırıyorsun galiba. Ben abd hayranı falan değilim, olmayan şeyleride varmış gibi göstermiyorum. Ama bunun aksine sen bir iran hayranı ve iranın olmayan silahlarının varlığını iddia eden ve sadece iddiada kalan birisin.

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2008
    Erkek

    Kelv1n bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu salaklar hala tanrı olduklarınamı inanıyo :D lan dangalak adam yapsa bile sana söylermi o kadar önemli silahları :P
    -----------------------------
    ne alaka rusya aynı şeyi sölemişti onlarada güldünüz mü

    kimsede olmayan bi nükleer silah geliştirdik dedi o zaman rusyayada gülmüşsünüzdür

    merak etme kelvin söyler herkez sölüyo

     


    ebedi devlet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    student bunu yazdı:
    -----------------------------
    DKN , sen o bizim dediğimn 40 tane füzeyi ne zaman yaptın ? O teknolojiyi ne zaman geliştirdin de sahipleniyorsun ?

    Keşke dediğin gibi olsaydı da o silahları biz yapsaydık ,

    abd nin silah gücünü kimse inkar etmiyor ama unutmaki o orduyu beslemek o kadar kolay değil , abd ekonomisi şu an can çekişiyor ve sadece Iraktan gelen beleş petrol ayakta tutuyor. abd , Iraka yaptığını İrana yapmayı denediği an biter .

    Iraka girerken öne sürdüğü bahanelerin hiçbir doğru çıkmadı , şimdi İran nükleer silaha sahip olacak bahanesiyle İrana saldırsa ortadoğudaki birçok ülkeyi karşısına alır , Suriye bilmiyor mu daha sonra sıra kendisine gelecek , abd nin yapacağı tek şey vur-kaç taktişği ile tesisleri bombalamak , o zaman da yorgan gitti -kavga bitti olacak.

    Bu arada İranın yapacağı nükleer silahtan abd kendi adına korkmuyor olabilir ama İran o silahla İsraili çok rahat vurur , tabi abd nin dış politikasını İsrailin yönlerdirdiğini bilmiyorsanız o başka mesele.

    -----------------------------

    Biz yaptık diye birşey söyledim mi? Birşeyin senin olması için onu senin yapman gerekmiyor. Bugün ordu envanterimizdekilerin %80'ini biz yapmadık zaten, biz yapmadık diye onlar bizim değil mi? Nato kapsamında ABD tarafından hiğbe edilmiştir, yani bizimdir. Bizim oluşu resmi anltlaşmayla garantilidir. ABD açısından orduyu beslemek gayet kolay, ABD ekonomisi de can falan çekişmiyor. Daha temmuz ayında bir denizaltı ar-ge sine keş 11 milyar dolar gömdüler. zordaki ev sahiplerine vermek amacıyla 300 milyar dolar kredi çıkardılar. Bu rakamın anlamını biliyorsundur umarım, Türkiye'nin toplam borcunun 500 milyar dolar olduğunu düşünürsek, adamlar bir solukta 300 milyar doları iç pazara sürebiliyor. ABD marketler zinciri tek başına yılda 400 milyar dolar kâr ediyor, ABD yılda 623 milyar dolar silahlanmaya harcıyor. hangi ekonominin batmasından bahsediyorsun. iran İsrail'i nereye vuruyor, daha önce İsrail'in elinde 200 başlık olduğunu belirtmiştim. irana 200 nükleer atılması ne demek artık sen düsün, kaldı ki İsrail kendi yapımı Arrow sistemleri ile kendini koruyorken iran hicbir savunma sistemi olmadan bu 200 nukleerden kendisini nasıl koruyacak.


    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------

    AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tavuk mu vuruyorsun?
    İsrailin kullandığı teknolojiden haberin yok sanırım İsrailin tüm toprakları arrow anti balistik sistemle zaten korunuyor kaldı ki İsraile füze atman demek o füzeyi üzerindne geçirdiğin ülkelerin üzerinde patlaması riskini,bölgedeki filistinlileri vurma riski demek,ayrıca iranın her füzesine karşı 1o nükleer füze yollayacak bir israilde var,herşey yüzölçümü değil.

    -----------------------------

    Şu arrow anti-balistik sistemini pek bilmiyorum,ama el yapımı,adı neydi tam hatırlamıyorum yanlışsa düzeltin "Kassam" füzelerini nasıl yiyor İsrail?Bu kadar gelişmiş bir sistemse eğer? 


    -----------------------------
    Arrow anti balistik sistemleri yüksek irtifa hava savunma sistemidir.
    DkN ninde önceden bir başlıkta belirttiği gibi tüm sınıra ırta-alçak irtifa savunma sistemi döşemenin getireceği maddi külfet yerine ona bir füze atana bir sınır ötesi harekatla gereken dersi veriyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    iran yapar

    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 8119 Toplam Mesaj: 73