İran"Da 4,5 Tonluk 2 Metre Dev Kaplumbağa Bulundu
-
İran'da daha önce bulunup götürülen dev kaplumbağa. Hazar Denizi kenarında bulunan dev kaplumbağa görenleri hayrete düşürmüştü. Kaplumbağa vinçle Tahran'a götürülmüştü...
Böylesi ne görülmüştü ne de duyumuştu
İran'da Hazar Denizi yakınlarındaki bir ormanlık alanda 4,5 ton ağırlığında bulunan dev bir kaplumbağa herkesi hayrete düşürmüştü...İlk önce bölge halkının farkettiği devasa canlı görenleri şaşırtmıştı. Olayın duyulması üzerine İranlı yetkililer, bölgeye gelerek bir vinç yardımıyla dev kaplumbağayı tıra yerleştirip Tahran'a götürdü...
Dev kaplumbağanın Tahran'da yetkililerce incelenmesine devam ediliyor... -
Böylesi ne görülmüştü ne de duyumuştu
--------------------------------------------
Sayende Duyduk !... -
-
bence o videodaki maket
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------ohaa amk :S bu ne lan
bu ne oluyo şimdi sikortıl ın gelişmişi , vörtoltıl , onun bi gelişmişi vardı :D o heralde bu :D volkanlardada çarizard felan var heralde :C
-----------------------------
zuahaahahahahahh ne güldürdün hoca ya yaş kaç hoca profildeki gibimi :D -
Sizde yediniz bunu öylemi? suna inanmıs birisi varsa kendisini karanlık odaya kapatıp 3gun boyunca yasama amacını sorgulasın
-
Çarmeleyon A:Q =)) Bu ne lan şoka girdim A:Q
-
yok bea fake o kadar koca şey hiç kıpırdamazmı en azından kabuğuna girerdi onu öle kolay yakalayabilirlermi
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
Sizde yediniz bunu öylemi? suna inanmıs birisi varsa kendisini karanlık odaya kapatıp 3gun boyunca yasama amacını sorgulasın
-----------------------------az önce televizyonda ana haber de seyrettim gerçektir herhalde ama sunyy2003 dediği gibi hiçmi kafasını içeriye sokmaz
-
Goruntuleri izledim.Hayvanda hareket yok.İran tosbaaları demekki boyle uyuşuk tipler.Amma velakin güzel ülkemin abaza tosbaalarına bakın.El kadar hayvan boyundan büyük işlere kalkışıyor.işte Türk Tosbaası :izleyin bakalım.
http://www.youtube.com/watch?v=9SfakJ0OuJc
dikkat +18.çoluk çocuk bakmasın.
-
yalan nie olsun yani olsa da kaplumbaa ile mi reklam yapçaklar? hande ataizi mi bunnar :D