İran"Da 4,5 Tonluk 2 Metre Dev Kaplumbağa Bulundu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    image

İran'da daha önce bulunup götürülen dev kaplumbağa. Hazar Denizi kenarında bulunan dev kaplumbağa görenleri hayrete düşürmüştü. Kaplumbağa vinçle Tahran'a götürülmüştü...

Böylesi ne görülmüştü ne de duyumuştu

İran'da Hazar Denizi yakınlarındaki bir ormanlık alanda 4,5 ton ağırlığında bulunan dev bir kaplumbağa herkesi hayrete düşürmüştü...

İlk önce bölge halkının farkettiği devasa canlı görenleri şaşırtmıştı. Olayın duyulması üzerine İranlı yetkililer, bölgeye gelerek bir vinç yardımıyla dev kaplumbağayı tıra yerleştirip Tahran'a götürdü...

Dev kaplumbağanın Tahran'da yetkililerce incelenmesine devam ediliyor...

http://www.youtube.com/watch?v=AHVMQDsVZtI

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Böylesi ne görülmüştü ne de duyumuştu

--------------------------------------------

Sayende Duyduk !...

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Bu resim

http://img512.imageshack.us/img512/8263/83720375886625jz0.jpg

Bu da video 

http://www.youtube.com/watch?v=AHVMQDsVZtI

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    bence o videodaki maket

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arkhe
    Arkhe's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:
    -----------------------------

ohaa amk :S  bu ne lan

bu ne oluyo şimdi sikortıl ın gelişmişi , vörtoltıl , onun bi gelişmişi vardı :D o heralde bu :D  volkanlardada çarizard felan var heralde :C

zuahaahahahahahh ne güldürdün hoca ya yaş kaç hoca profildeki gibimi :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Sizde yediniz bunu öylemi? suna inanmıs birisi varsa kendisini karanlık odaya kapatıp 3gun boyunca yasama amacını sorgulasın

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek
    Çarmeleyon A:Q =)) Bu ne lan şoka girdim A:Q
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    yok bea fake o kadar koca şey hiç kıpırdamazmı en azından kabuğuna girerdi onu öle kolay yakalayabilirlermi

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    Sizde yediniz bunu öylemi? suna inanmıs birisi varsa kendisini karanlık odaya kapatıp 3gun boyunca yasama amacını sorgulasın

az önce televizyonda ana haber de seyrettim gerçektir herhalde ama sunyy2003 dediği gibi hiçmi kafasını içeriye sokmaz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek

Goruntuleri izledim.Hayvanda hareket yok.İran tosbaaları demekki boyle uyuşuk tipler.Amma velakin güzel ülkemin abaza tosbaalarına bakın.El kadar hayvan boyundan büyük işlere kalkışıyor.işte Türk Tosbaası :izleyin bakalım.

http://www.youtube.com/watch?v=9SfakJ0OuJc

dikkat +18.çoluk çocuk bakmasın.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    yalan nie olsun yani olsa da kaplumbaa ile mi reklam yapçaklar? hande ataizi mi bunnar :D

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
Toplam Hit: 7343 Toplam Mesaj: 30