İrcdeki Şerefsiz Oplar!!!
-
Takıldığım serverdaki oplar ve operlar bana takmış durumda ne zaman girsem anında bad nick sonrada zline....isyandayım artık yeter evini adresini bulsam şerefsizm pompalıyla bascam o duruma geldim,kanala giriyorum anında ban hiçbirşey yazmadan anında atıolar.Modem resetlemekten modem eskidi.Müridler napabilirim sizce?? etmediğim küfür kalmadı bu oplara cıldırma konumundayım...
-
modeme res attıktan sonra nickini değiştirmeyi deneyebilirsin. irc ye girmeyebilirsin.
-
irc kanalının bağlandığı makinenin ipsini bulursan ddos yapabilirsin denyoyla
-
shock proxy kullan sonra irc de ooplara devamlı küfür et değiştir proxy i normal proxy ile deneme kendi ip adresin çıkar shock mu ne oolması gererkiyor
-
hocam modeme reset attıktan sonra değiştirsemde atılıyorum.mesela nickim affetmez değiştirip 4ffetmez yapsam gene atıyolar.Sorun şu ki egolarını tatmin edio otoban cocukları..
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
shock proxy kullan sonra irc de ooplara devamlı küfür et değiştir proxy i normal proxy ile deneme kendi ip adresin çıkar shock mu ne oolması gererkiyor
-----------------------------proxy girişlerini yasaklamışlar,yoksa cok denedim
-
sprut diye birprogram var çok eski ama gerçekten çok kuvvetli sağlam hızda pc de çalıştırınca istediğin ip adresinin istediğin potuna saldırı yapabiliyorsun o sunun ip sinin irc portuna saldırabiliriz 6667 miydi ne oluyordu irc portları
ben 100 mbithızdaki bir sunucuda çalıştırdım hangi sunucuyu istediysen hemen kapatıyordum :D %2 gibi bir başarısızlık oranım oldu 100mbit hıza gerek yok normalbir pc hızıylada gerçekten çok etkilinimet gibibir programnormal tcp ip ping saldırıları gibi bir program değil deneyince anlarsınız -
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------
modeme res attıktan sonra nickini değiştirmeyi deneyebilirsin. irc ye girmeyebilirsin.
-----------------------------hakkaten niye inat ediyosunki?
-
biraz daha denerim olmazsa uğraşmıcam sinir geldi çünkü,oplardan bi kacının msn sini buldum verecem adult sitelere
-
bilader irc önceleri çok hoş gelir insana taa ki ordan edindiğin ya da edindiğini sandığın dostluklardan zarar görmeye başlayana kadar hala irc severim ama çok amele var hacıya o oper dediğin adamlar beş para etmezgerçekten etmez..hele kibiraz büyük ircserverıyla(tamamen gaci düşürmeye odaklı insanlardır)..
sana tavsiyem kız nickiyle dolaş bir kaç gün ama sadece genelde muhabbet eden vebelirli sınırlarda muhabbet eden bir profil çiz üç günde kölen olmazlarsa gel yüzüme tükür sonrada ara ara ss al :D free bi hosta daresimleri upload et saldırı yaparken operların şerefsizliği diye link yolla bak nasıl adam oluyolar :D
-
birde tehdit ediyolar akıllı olmazsan bu servara giremezsin ayağı