Irkçıların Beyni Farklı Çalışıyor - Bilimsel Araştırma
-
HighElf bunu yazdı:
-----------------------------
AbdullahAzad bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
onların anlamamaktaki ısrarı moron yada idiot olduklarından değil, onların anlamamaktaki ısrarı farklı amaçlar üstleniyor bence milliyetçiliği ırkçılığa dönüştürenler o anlamamakta ısrar edenlerin ekmeklerne yağ sürüyor
yukarıda bir arkadaş demiş başkaların acılarından banane diye sana burdan bsg der ve kızılayın sayfasına yönlendiriyorum
-----------------------------Türk Milliyetçiliğini ırkçılığa dönüştüren bizzati komunist ve sosyalistim diye gezinen embesillerdir. her gördüğü milliyetçi ve ülkücüye faşist ırkçı damgasını yapıştıranlardır. 14 senelik bir kız arkadasım var (normal arkadas, sevgılı değil) gecenlerde tesaduf bunun TKP uye kartını gordum.
- sen TKP ye mı uyesin kız ?
- he kanka geçen ay uye oldum, peki sen ?
- ben milliyetçiyim kanka.
- faşistsin yani ?
- ne alakası var milliyetçiyim.
- tamam işte milliyetçi yada ülkücü faşist demektir.adamlardaki mentalite bu. dahada kimse gelip bana lagaluga yapmasın.
evet ben bir Irkçıyım.
-----------------------------ok takıl
-----------------------------daha mantıklı bir cevab beklerdim..
-
Sabun yapacan sabun
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
onların anlamamaktaki ısrarı moron yada idiot olduklarından değil, onların anlamamaktaki ısrarı farklı amaçlar üstleniyor bence milliyetçiliği ırkçılığa dönüştürenler o anlamamakta ısrar edenlerin ekmeklerne yağ sürüyor
yukarıda bir arkadaş demiş başkaların acılarından banane diye sana burdan bsg der ve kızılayın sayfasına yönlendiriyorum
-----------------------------Türk Milliyetçiliğini ırkçılığa dönüştüren bizzati komunist ve sosyalistim diye gezinen embesillerdir. her gördüğü milliyetçi ve ülkücüye faşist ırkçı damgasını yapıştıranlardır. 14 senelik bir kız arkadasım var (normal arkadas, sevgılı değil) gecenlerde tesaduf bunun TKP uye kartını gordum.
- faşistsin yani ?
- tamam işte milliyetçi yada ülkücü faşist demektir.adamlardaki mentalite bu. dahada kimse gelip bana lagaluga yapmasın.
evet ben bir Irkçıyım.
-----------------------------hocam iyide bu iki yönlü bişey ben bugün solculara dinsiz imansız pkk yanlısı diyen adam gördüm (milliyetçi olduğunu iddia ediyor kendisi) yani nası solcularda bu işi anlamamış adam varsa aynısı sağda da var.yanlış mıyım?
-
Irkçıyım diyen insanların çoğu, en azından inancı olanların çoğu milliyetçi ve sağcı takılırlar.
Halbuki dinlerde ırkçılık diye bir şey yoktur...
Özellikle İslamda hiç yoktur. Biz Türküz diye, milliyetçiyiz diye ırkçılık yapmaya gerek yok.
Benimde sevmediğim ırklar var ama bu demek olmuyor ki acılarına üzülmiyeyim.
Düşün küçücük bir çocuğu oldürüyorlar, sen nasıl hasta bir zihniyetsin ki üzülmüyorsun...
-
baris_ekin bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
- faşistsin yani ?
evet ben bir Irkçıyım.
-----------------------------hocam iyide bu iki yönlü bişey ben bugün solculara dinsiz imansız pkk yanlısı diyen adam gördüm (milliyetçi olduğunu iddia ediyor kendisi) yani nası solcularda bu işi anlamamış adam varsa aynısı sağda da var.yanlış mıyım?
-----------------------------ben o konuda hakkında bişi demedim sadece arkadasın kafasındaki düşünceye cevab verdim =)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Irkçıyım diyen insanların çoğu, en azından inancı olanların çoğu milliyetçi ve sağcı takılırlar.
Halbuki dinlerde ırkçılık diye bir şey yoktur...
Özellikle İslamda hiç yoktur. Biz Türküz diye, milliyetçiyiz diye ırkçılık yapmaya gerek yok.
Benimde sevmediğim ırklar var ama bu demek olmuyor ki acılarına üzülmiyeyim.
Düşün küçücük bir çocuğu oldürüyorlar, sen nasıl hasta bir zihniyetsin ki üzülmüyorsun...
sen biraz islamiyet tarihini okuda öyle gel hocam . -
Milliyetçilik biraz daha farklı . Kimse kusura bakmasında 15 16 yaşında çanakkalede şehit olan dedelerime bunu yapanlar üzülmüyorsa bende onlara üzülmem.Bunun adı ırkçılık değil intikam hırs ve kin duygusudur. Buda her insanın biyolojisine göre farklı durumlar gösterebilir.Sonuçta bugun bile ölen askerlerimiz 20 yaşında 22 yaşında gencecik pırlanta gibi delikanlılar kendini geliştirmeyip ilk fırsatta dağa atıp hayvan sürüsü gibi yaşayanlarda ben pek insancıl davranış diyemem.
-
türkiye'de ırkçi yok .(yok denecek kadar az) milliyetçi var. milliyetçiliğin taniminida yazdirmayin buraya. bende milliyetçiyim insan olani severim. ama bir farkimiz duygularimiz daha net ifade etmemiz. mesela bu konu açan elemani hiç sevmiyorum. düşsse birde ben vururum:)
-
HaLFDeviL bunu yazdı:
sen biraz islamiyet tarihini okuda öyle gel hocam
-----------------------------Hmmm anlat bakalım, ne varmış İslam tarihinde. Bir de şovenistlerden dinleyelim İslam tarihini. Anlatmasan bile link ver. Okuyalım. Eğer Emevilerden bahsediyorsan belirtirsen iyi olur.
-
diamonique bunu yazdı:
HaLFDeviL bunu yazdı:
sen biraz islamiyet tarihini okuda öyle gel hocam
-----------------------------Hmmm anlat bakalım, ne varmış İslam tarihinde. Bir de şovenistlerden dinleyelim İslam tarihini. Anlatmasan bile link ver. Okuyalım. Eğer Emevilerden bahsediyorsan belirtirsen iyi olur.
emevilerde yapılan olaylara bakarsan ırkçılığı evet görürsün .