folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Irmaklarda Altin Arama Yöntemleri

Irmaklarda Altin Arama Yöntemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

Irmaklar da altin arama yöntemleri

1. 

Taslar bitki kökleri firça yardimiyla temizlenir, kil parçalari suda ezerek eritilir

çamurlu su tükenene kadar bu yöntem devam edilir

2.

3.

Videola anlatim :  

http://www.youtube.com/watch?v=8Ckk-XpWHLc 

Altina benzeyen minerallar :

1.  mika :                                                                 2. pirit (pyrite) veya kalkopirit (chalcopyrite)                  3.altin

üzerine biçagin ucuyla bastirinca hemen parçalanir            üzerine çekeçle vurunca köseli biçiminde kirilirlar           üzerine vurunca ezilir ve yayilir

Zengin olmazsiniz ama kendi çabanizla altin bulmak güzel hos bir vakit geçirmenizi saglar, bu video daki gibi 2 saat ugrasdan sonra 2-3 pul altin kesin bulursunuz ;) http://www.vivolta.com/decouvertes-tendances/lorpaillage-au-fil-de-leau.html

Dünyanin en büyük altin buluslari   :  http://www.geocities.com/mrgoldnugget/ 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slave13_
    slave13_'s avatar
    Erkek

BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

ANKARA 9.SULH CEZA MAHKEMESİ, 04/02/2008 tarih ve 2008/140 nolu kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.

Gördüm ölümü kaç kez <br> Selam verip geçti gülümseyerek <br> Ben korkusuz Kepez <br>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek
    slave13_ bunu yazdı:
    -----------------------------

ANKARA 9.SULH CEZA MAHKEMESİ, 04/02/2008 tarih ve 2008/140 nolu kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir
    http://www.ipnetor.com/index.php?ktnwozrjvxxc=http%3A%2F%2Fwww.geocities.com%2Fmrgoldnugget&ktnwozrjvxxc_frame=1

burdan dene.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    eheuhuehu adamlara baksana :D üşenmeyip video,ve resimlerle döküman yapmıslar:D ama her ırmakta altın olacak dıye bır durum yok ;))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    iyide dedektör alırım :D
    niye kastıracamki böyle ayrıca bu işlem tr de olması çok zor diye biliyorum

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

amerikada altın çıkan bi bölge war adını unuttum :) orda da turistler zewk olsun diye böyle yapıyolar belli bi ücret

karşılığında :D altın yataklarından küçücük parçalarla altın geliyo sende böyle elekle eliyosun falan ama çoluk çocuk herkes

war :D buzul'um dedektör böyle küçüklere ötmüyo :F zewk için yapıyolar genelde bunu :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Zokoro bunu yazdı:

amerikada altın çıkan bi bölge war adını unuttum :) orda da turistler zewk olsun diye böyle yapıyolar belli bi ücret

karşılığında :D altın yataklarından küçücük parçalarla altın geliyo sende böyle elekle eliyosun falan ama çoluk çocuk herkes

war :D buzul'um dedektör böyle küçüklere ötmüyo :F zewk için yapıyolar genelde bunu :)

kim demiş ötmez diye :D

öter öter bilgisayarlı olanlar var yeni çıkanlar onlar ötüyor.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    altın bulduk diyelim öle az deilde sansım yaver gitti bir kaç gram bulduk diyelim bunu nereye satabilirimki işlenmemiş altını kim napar??

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Nihihahahaahaha!

Eski kovboy filmleri aklıma geldi : )

Yaw teyzecim altınlı ırmak mı kaldı yaw : )

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

walla bunu iş edinmek lazım bi saat iki saatle olacak bişe deil işlenmemiş altında para yapar

tahribat.com a can feda
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    HaYVaN bunu yazdı:

Nihihahahaahaha!

Eski kovboy filmleri aklıma geldi : )

Yaw teyzecim altınlı ırmak mı kaldı yaw : )

hayvancigim beni tanimadan teze diemezsin 18 lere tas çikartirim ewelellah ok sen istersen git bi irmaklarda dolas gel 

Toplam Hit: 17178 Toplam Mesaj: 13