İş Arayışım
-
Benim arayış konumu piç etmeyin.
-
yazipcikacak bunu yazdı
bensana soyletetim pikacu ne kadar bu kriterlere uyan sirket varsa topla mail at cvni insan kaynaklarina bir de cikti al cvni elden git teslim et netten gondsrmen bile ise yaramaz
-
konuya sırf göz gezdirdim , 3 bin lira az maaş felan diyenler olmuş. anlıyamadım. lise mezunu 2400 kazanıyormuş.
aynı ülkedemiyiz arkadaşlar ?
çağrı merkezi diyor adam
-
mavitutku bunu yazdı
konuya sırf göz gezdirdim , 3 bin lira az maaş felan diyenler olmuş. anlıyamadım. lise mezunu 2400 kazanıyormuş.
çağrı merkezi diyor adam
Ben de merak ettim, birkaç örnek verebilirler mi ?
-
ozgunlu bunu yazdımavitutku bunu yazdı
çağrı merkezi diyor adam
apple calısanlara cok ıyı maas verıyor dıyen arkadasa
(2014 te 2.400 2016 da )3 bın lıra maas mı super maas dedım ?
ızmır gıbı bır yerde 2500 lıra maasla ıse gıren 2bın lıra ıle maas gıren ıcın guzel bır para ama ıstanbul ıcın 3bın az rakam .lise mezunu adam 2400 maas alıyormus burası turkıye mı dıye soran arkadaş. bır kebapcıda garson olarak ıse gırebılır o rakamlarda maası 2bın tl ı en azından ızmırde kesınlıkle gorecektır ıstanbulda ıse daha yuksegını gorecektır.
ama anadoluda ısen bılemem
not:cağrı merkezı olarak degıl apple olarak konustum idrak etmede sorun var.
hipokondriyak tarafından 01/Şub/16 14:45 tarihinde düzenlenmiştir -
İstanbul'da 3bin maaşlı işe az diyenler bu işlerin hangileri olduğunu da söylesin de işsizlik azalsın biraz.
Çok ciddiyim 3bin TL maaşlı hangi işe az diyorsunuz?
-
1997den beri etiket baskı sektöründe USTA ve montör statüsünde çalışıyorum. İzmirde. 2500maaş +100 tl yol. Nerde o 3000 tl maaşlar. Kim kaybetmiş de biz bulalım.
-
hipokondriyak bunu yazdıozgunlu bunu yazdımavitutku bunu yazdı
çağrı merkezi diyor adam
apple calısanlara cok ıyı maas verıyor dıyen arkadasa
(2014 te 2.400 2016 da )3 bın lıra maas mı super maas dedım ?
ızmır gıbı bır yerde 2500 lıra maasla ıse gıren 2bın lıra ıle maas gıren ıcın guzel bır para ama ıstanbul ıcın 3bın az rakam .lise mezunu adam 2400 maas alıyormus burası turkıye mı dıye soran arkadaş. bır kebapcıda garson olarak ıse gırebılır o rakamlarda maası 2bın tl ı en azından ızmırde kesınlıkle gorecektır ıstanbulda ıse daha yuksegını gorecektır.
ama anadoluda ısen bılemem
not:cağrı merkezı olarak degıl apple olarak konustum idrak etmede sorun var.
hocam konularını mesajlarını takip ediyorum , bilgine saygım var.
ama inan bana ben istanbuldayım. çevrem fena değildir. en iyi kebabçı bile garsona günlük 60 tl yövmiye veriyor. amele yövmiyesi 70 tl. oda stabil değil hergün deil.
yani 2400-3000 zor paralar. 1800-1900 kazanırsın ama ondada insanın anası ağlar. tatilsiz çalışman lazım.
ayrıca risk altındasındır, her an çıkarılabilirsin , sigortan yatmaz vs.
İzmir belki insanlar hala düzgündür. bilemem.
-
hipokondriyak bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdı
bensana soyletetim pikacu ne kadar bu kriterlere uyan sirket varsa topla mail at cvni insan kaynaklarina bir de cikti al cvni elden git teslim et netten gondsrmen bile ise yaramaz
Onları yaptım ama hiç dönen olmadı.
Bu arada konuyu yine piç ettiniz.
-
Hocam nasi 3000 az maas ya. Ben hayal edemiyorum o paralari. Net 1.5 primle beraber 2000 e net calisiyorum Allah bin bereket versin ama hakikatten benim icin 3k buyuk para