İş Arıyorum
-
Aklımızda olsun gizemli duyarsan görürsek haber ederiz. Kendine bi cv hazırla paylaşımcı kişiliğini yazmayı unutma. :)
-
Nasıl geliyorsun istanbul taksim'e?Ailenden habersiz yada onları ezip geçerek gelmiyorsun dimi?Eğer öyle değilse sana bir hazır cv gönderem onu adamakıllı doldur birkaç tanıdığa gönderelim.Yanlız kesin demiyorum.Eğer yaş tutuyorsa,diksiyonun idare eder,donanım bilgin ve teknolojiye merakın da varsa sana teknoloji marketlerin birinde satış elemanlığı işi buluruz.
-
bende iş aramak istiyorum :|
her yaz aynı markette çalışmaktan bıktım..ne kadar stresli bi iş yarabbim
Allah tan kendimizin yoksa vallaha terkederdim diyarı
"gazeteleri siteleri karıştır gizemli usta..önce garsonlukla başlar sonra mekanı satın alırsın :) "
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
Nasıl geliyorsun istanbul taksim'e?Ailenden habersiz yada onları ezip geçerek gelmiyorsun dimi?Eğer öyle değilse sana bir hazır cv gönderem onu adamakıllı doldur birkaç tanıdığa gönderelim.Yanlız kesin demiyorum.Eğer yaş tutuyorsa,diksiyonun idare eder,donanım bilgin ve teknolojiye merakın da varsa sana teknoloji marketlerin birinde satış elemanlığı işi buluruz.
Hocam hazır cv yi gönderirsen çok iyi olur , bende faydalanayım : ) -
---------------------
ailemin haberi var taksime yerlesecegimi , bi deniyelim belki tutar -
By_Gizemli bunu yazdı:
---------------------
ailemin haberi var taksime yerlesecegimi , bi deniyelim belki tutar
-----------------------------İstanbula gelip taksime yerleşmek kolaymı yahu. Çok paran olması lazım. Kanımca çok paran da yok :)
-
Gizemli Kardeşim İstanbul Yutar adamı, Bence Kenar mahallede Varoşlara yerleşmenin bir yolunu bul, Sonrasında Garsonluktu Falandı fistandı, Gerisi gelir, Eş Dost çevresi oluşturmayıda ihmal etme.
-
JTI da işe başlıyacagım haftaya ama izmirdenim
-
beyler bende iş arıyorum
inşaatlarda bile calısırım belkim ünlü olurum falan
internet cafe - mcdonalds gibi fast foodlar falan :D
garsonluk komilik
şaklabanlık
soytarılık her iş gelir elimden
-
hocam çalışmak mecbur değilse kpss sınavına hazırla kendini sınava gir bakarsın devlet kadrosunda rahat bir iş bulursun.. veya çalışmak mecburiyetindeyim diyorsan hem çalışırsın hem kendini sınava hazırlamaya bak yada sen bilirsin hocam..