İş Arıyorum?
-
site filan becerebilirmiyim dersiniz ortaokulda kolayweb den filan öle siteler filan yapardım o ara biraz html de baktım ama çok anlamam o reklam olaylarından ne kadar kazanırım sizce bir forum sitesi açsam tek başıma yürütebilirmiyim siteyi? nasıl olur işler
-
la koşun gelin dayımın cafesinde çalışın kutarın beni burdan...isparta-eğirdir 15 ytl + aksam yemegi müessese ye aittir...oldukça hoşgörülü bir int cafedir 50 makina vardr 2 katlıdır...sadece yapcagın iş kasada oturup hesap almak :| hesap duzgun tutmak arasıra bilg. arızalanır onunda 3 dk da cozumu vardır ghost cekilip eski performansına kavusturmanız lazımdır..ben 4 5 senedir yazları buralarda çalıştıgım için sıkıldım rahat battı ayrıca :)
ELEMAN ARANIYOR..
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------
kiz olsan dicem sohbet operatorlugu yap bgnlerde en revacta olan meslek gruplarindan birisi valla gastelerde bir suru ilan var:)
-----------------------------Sen de bu insanların kız olduğunu yedin yani :|
-
editörlük işleri yapabilirsiniz. forumlarda konu açarak msj yazarak para alabilirsinzi yani. Veya yabancı diliniz varsa net üzerinden çeviri işleri yapabilirsiniz.
-
Çeviri işi demişsin nasıl olcak o iş acep :p
-
iş arayanlar pm den ulaşsın.
isteyene tır şoförlüğü ayarlayabiliriz.
-
okul sezonu açılıyor kırtasiye malzemeleridir falan. marketlerde onların başında duracak elemanlar aranıyor. bakarsanız belki kendinize göre bişey bulursunuz :)
-
freelance i$lere bak yazilim veya çeviri i$leri oluyor evden çikmadan çalisabilirsin
-
Çeviri işine gireceksen en iyisi alt yazı işi.
-
abi bende kıbrısa gidiorm uni ye :D
kıbrısta iş vericek varmı :D