İş Arıyorum (İzmir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

İlk bilgisayarım 486 idi ve ilk programlama deneyimim QBasic ile olsa da programlama konusunda pek bilgim yok, bugünlerde kendimi illustrator ve phosotop kullanarak çeşitli ortamların grafik tasarımları konusunda yetkin görüyorum. Broşür, Tabela, Web Tasarım vb gibi konularda az-çok deneyimlerim var. Ayrıca elektronik konusunda ihtiyacı olan aletlerin devrelerini bulup onları yapabilecek kadar tecrübem var. Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisiyim. Okulda kurucusu olduğum bir topluluk var (geçen dönem ayrıldım) ve bu topluluk adına çeşitli kültürel etkinlikler düzenledik, bu sayede rahmetli Bahadır Akkuzu ile tanışma fırsatına da nail olduk.

Aklıma gelen gelmeyen bir çok etkinliğin içinde bulundum ama hayatımı etkileyecek bir işe henüz rastlamadım. Yaz döneminde orada burada iş aramaktansa tahribat forumda gezerken iş arayanlar için bir bölüm olduğunu gördüm ve senelerdir girip çıktığım bu site sayesinde belki şimdilik bu yaz döneminde bana az-çok para kazandırabilecek bir işe rastlama umuduyla bu konuyu açtım.

Kısacası teknolojiden anlayan, gündemi takip eden, ehliyeti olmayan ama "ne iş olursa yaparım abi" diyen biri için uygun olduğunu düşündüğünüz bir işiniz varsa benimle iletişime geçebilirseniz memnun olurum. Şimdilik yaz döneminde çalışmak istiyorum ama okul başladığında da duruma göre yarı-zamanlı olarak işe devam edebilirim. Fazla dersim kalmadı.

Sağolun.

İlker

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Hoca müsadenle bende altı ilişi versem

muhasebe ve işletme mezunu yabancı dil bilgisayar ve güvenlik görevlisi (ne alakaysa) sertifikalarına sahip b a2 ehliyeti olan aktif araç kullanan  askerliğini yapmış şu genci işe almak istemezmisiniz?

işte size büyük fırsat daha herhangi bir işe girmedim 5 yıl sigortacılık 2 yıl muhasebe deneyimi olan bu gence sizde iş verin kazançlı çıkın..

bilgi işlem uzmanınıza talimat verirseniz bana ulaşır

İlan türü: Tüm Türkiye

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca müsadenle bende altı ilişi versem

muhasebe ve işletme mezunu yabancı dil bilgisayar ve güvenlik görevlisi (ne alakaysa) sertifikalarına sahip b a2 ehliyeti olan aktif araç kullanan  askerliğini yapmış şu genci işe almak istemezmisiniz?

işte size büyük fırsat daha herhangi bir işe girmedim 5 yıl sigortacılık 2 yıl muhasebe deneyimi olan bu gence sizde iş verin kazançlı çıkın..

bilgi işlem uzmanınıza talimat verirseniz bana ulaşır

İlan türü: Tüm Türkiye

bi şirket kurayım seni alıcam hacım :W tabi bende bu g*t varken biraz zor ama :W

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Son_Angut
    Son_Angut's avatar
    Erkek

iş arıyorum, ne iş olsa yaparım

(ilan türü: tüm gezegen)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Son_Angut bunu yazdı:

iş arıyorum, ne iş olsa yaparım

(ilan türü: tüm gezegen)

hoca daşak geçmek için yazmadım ciddi yazdım ben

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

arkadaşlar ne iş olsa yaparım demeyin değerinizi düşürmeyin :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Halen bir iş bulamadım arkadaşlar. Acelem yok ama evde durmak da istemiyorum artık, az da olsa kendi paramı kazanıp kendim harcamak istiyorum. İlgilenen arkadaşlara da teşekkür ederim. Yarı-zamanlı, tam zamanlı bir iş varsa bildiğiniz ya da önerebileceğiniz işler varsa lütfen özel mesaj yoluyla bana bildirin. Bu ilk çalışmam olmayacak daha önce çeşitli işlerde çalıştım hatta yine tahribattan bir kaç iş yaptığım oldu.

Teşekkürler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

eğer manisa vestelde çalışmak istersen iş ayarlayabiliriz? izmirden ücretsiz hemen her semtten servisleri var.

THE BeYaZ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Çalışırım. Özelden görüşelim. Mesaj atıyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

BeYaZZZ bunu yazdı:

eğer manisa vestelde çalışmak istersen iş ayarlayabiliriz? izmirden ücretsiz hemen her semtten servisleri var.

hoca iş ne?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

BeYaZZZ bunu yazdı:

hoca iş ne?

tam zamanlı iş ayarlayabilirim yanlız sadece yazlık iş ayarlayamam devamlı çalışşmak isterseniz mezuniyete göre iş değişir

THE BeYaZ
Toplam Hit: 2394 Toplam Mesaj: 13