İş Arıyorum, Önerileriniz
-
merhabalar
eylül 2013 e kadar çalışıp eğitimim için para biriktiricem.
boğaziçi üniv. bilgisayar öğretmenliği öğrencisiyim
php, web, basitinden java bilgim vs var ama tecrübem yokken bu bilgilerle para kazanabileceğimi pek sanmıyorum
bunun dışında önerebileceğiniz bir yılda max. kazanç sağlayabileceğim işler neler?
evkur. vs yerlerin satışa göre çok maaş verdiğini falan duymuştum bi aralar, doğrumudur bilgisi tanıdığı olan varmı?
edit: avatarımın altındada yazdığı gibi istanbuldayım
-
Hoca hangi ilde olduğunuda yazsaydın
-
HolyOne bunu yazdı
Hoca hangi ilde olduğunuda yazsaydın
Şeyhim İstanbulda arkadaş heralde boğaziçi üni yazdığına göre :)
-
iş çıkış saati, upp !
-
uppppppppp olsun
-
lalada bunu yazdı
merhabalar
php, web, basitinden java bilgim vs var ama tecrübem yokken bu bilgilerle para kazanabileceğimi pek sanmıyorum
bunun dışında önerebileceğiniz bir yılda max. kazanç sağlayabileceğim işler neler?
evkur. vs yerlerin satışa göre çok maaş verdiğini falan duymuştum bi aralar, doğrumudur bilgisi tanıdığı olan varmı?
hoca git özel ders ver mat felan
-
satışa göre prim verirler maaş yükselmez bildiğim
Daniel-Koo tarafından 02/Eyl/12 23:54 tarihinde düzenlenmiştir -
akmarky bunu yazdılalada bunu yazdı
merhabalar
hoca git özel ders ver mat felan
özel ders aradım fakat pek bulamadım hocam malesef :/
-
Bahsettiğin bilgiyle para kazanmaman zor. Mesela sana örnek teşkil edecek birini yazayım, Selim Işık. Gitar eğitimi konusunda oldukça yetkin bir abimizdir kendisi. Kronolojik olarak nasıl bu noktaya geldiğinden bahsedeyim.
Özel kurslarda Gitar Eğitmenliği için iş arar ama bulamaz. Maddi olarak sıkıntı yaşar. Albüm çalışması yapıyor ama tutmuyor filan. En sonunda evinde çekimler yaparak 0'dan gitar eğitimi ile alakalı kısa filmler çekiyor. Ders ders kademe kademe geçiyor tüm dersleri. Anlatımı da yalın olduğu için kısa sürede derslerini binlerce kişi seyrediyor. Şimdi bu vatandaş İstanbul Kadıköy'de baya kallavi bir kursda hocalık-danışmanlık yapıyor.
Velhasıl insan imkanlarını kendi yaratıyor, iş arıyor olman normal hocam. Bende çok aradım. Buldum, çalıştım olmadı çıktım tekrar buldum filan. Bence kendi fırsatlarını yaratmayı denemelisin.
-
lalada prof için özel ders işine gir derim ingilizcen iyiyse
-
HannibALgan bunu yazdı
Bahsettiğin bilgiyle para kazanmaman zor. Mesela sana örnek teşkil edecek birini yazayım, Selim Işık. Gitar eğitimi konusunda oldukça yetkin bir abimizdir kendisi. Kronolojik olarak nasıl bu noktaya geldiğinden bahsedeyim.
Özel kurslarda Gitar Eğitmenliği için iş arar ama bulamaz. Maddi olarak sıkıntı yaşar. Albüm çalışması yapıyor ama tutmuyor filan. En sonunda evinde çekimler yaparak 0'dan gitar eğitimi ile alakalı kısa filmler çekiyor. Ders ders kademe kademe geçiyor tüm dersleri. Anlatımı da yalın olduğu için kısa sürede derslerini binlerce kişi seyrediyor. Şimdi bu vatandaş İstanbul Kadıköy'de baya kallavi bir kursda hocalık-danışmanlık yapıyor.
Velhasıl insan imkanlarını kendi yaratıyor, iş arıyor olman normal hocam. Bende çok aradım. Buldum, çalıştım olmadı çıktım tekrar buldum filan. Bence kendi fırsatlarını yaratmayı denemelisin.
hocam pilav arabası alıp sokakta pilav midye vs mi satmadım, çinden elektronik saat vb getirip nette satmayımı denemedim her bokla uğraştım ama bereket yok sanırım elimde.millet aynı işten 100 kazanırken ben 1 kazanamadım amnk.
@rebellisch ingilizcem iyi dostum ama ingilizce eğitimi vermek için daha iyi olması lazım, kendi arkadaşıma anlatırken arada bilmediğim yerler falan çıkıyo özel ders verdiğim adam onu farkettiği anda şutlar beni falan. mat1 dersleri falan verebilirim anca.