İş Arıyorum Yardımcı Olabilcek Varmı
-
Arkadaşlar Makine resim konstrüksiyon mezunuyum. Kendi alanımda yada başka bir alanda olablir kendimi geliştirebilceğim bir iş arıyorum. Bana mağaza filan demeyin. Bana göre değil Hafta içleri çalışabilceğim bir iş arıyorum.. Hafta sonları kursa gidiyorum. Yardımcı olabilcek müridlere saygı duyarım...
Not: Konuyu lütfen başka yerlere çekmeyelim arkadaşlar. Saygılar
-
Parasız kaldığım dönemde kendi yaptıklarım bir barda çalışmak, çeviri yapmak ve fal bakmaktı, toplamda iyi bir miktar para geliyordu. Önerebileceğim tek şey eğer tüm günün boşsa hem gecelik hem gündüzlük işlerde çalışman, tempo felaket olur belki ama ihtiyacın varsa paraya çok zor gelmez. Umarım sen de yakın zamanda kafana göre bir iş bulursun. Konu yukarı çıksın..
-
ilgin için teşkkürler ya böyle parada kaznmak istiyorum ve kendimide geliştirmk istiyorum
-
konu önemli gençler. up
-
Bir de benden up.
-
Nerede oturuyorsun (up)
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------Nerede oturuyorsun (up)
-----------------------------
Anadolu yakası ataşehirde -
Hoca işçi bulma kurumuna başvurdunmu ?
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Hoca işçi bulma kurumuna başvurdunmu ?
yok hocam yapmadım onu -
archair23 bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Hoca işçi bulma kurumuna başvurdunmu ?
yok hocam yapmadım onu
-----------------------------Bi başvursan, formu doldursan orda belirtsen sadece haftaiçi çalışabilirim diye illa bişey çıkar ?
Edit : Kariyer.net' ede başvur.. -
dostum elemanonline.com dan baksan artı bana her hafta kariyer netten geliyo mail,Konstrüktör ilanı,teknik ressam.Bende cnc ve cad cam cıyım.