İş Arıyorum..Burasi Kariyer Sitesi Degil Biliyorum Ama.))
-
2 gün önce bir konu acmistim,isyerinden ayrilacagim filan diye..Kavgali gurultulu ayrildik..
Suanda hicbirsey yapmiyorum..Ne yapacagimi da bilmiyorum acikcasi..Eylülde Çin'e filanda gitmeyi düşünüyorum eğitim için..Ama eylüle daha çok var..Turizm sektörüne doğru mu gitsem, Alanya,Antalya,Kıprıs..Ya da Istanbul'a dogru mu gitsem..Artik k.maras'ta calismak ya da yasamak istemiyorum son olaylardan sonra..Sizlerinde gorusunu almak isterim..Simdiden tesekkurler..
-
mesleğin nedir?
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------2 gün önce bir konu acmistim,isyerinden ayrilacagim filan diye..Kavgali gurultulu ayrildik..
Suanda hicbirsey yapmiyorum..Ne yapacagimi da bilmiyorum acikcasi..Eylülde Çin'e filanda gitmeyi düşünüyorum eğitim için..Ama eylüle daha çok var..Turizm sektörüne doğru mu gitsem, Alanya,Antalya,Kıprıs..Ya da Istanbul'a dogru mu gitsem..Artik k.maras'ta calismak ya da yasamak istemiyorum son olaylardan sonra..Sizlerinde gorusunu almak isterim..Simdiden tesekkurler..
-----------------------------İndirdin mi camı pencereyi?
-
Daha değil...Vakti var..
Meslegim bilgisayar uzerine ve iletisim uzerine calistim surekli..Yani ahım şahım bir meslegim yok.. Ama her iş'e uyum saglar,kisa zamanda ustesinden gelirim..O konularda sorunum yoktur yani..
-
-----------------------------Daha değil...Vakti var..
Meslegim bilgisayar uzerine ve iletisim uzerine calistim surekli..Yani ahım şahım bir meslegim yok.. Ama her iş'e uyum saglar,kisa zamanda ustesinden gelirim..O konularda sorunum yoktur yani..
-----------------------------Eğer elinde tezgah açabilecek malzemen varsa git tezgah aç vergisi algısı yok.En sağlam iş işporta.
-
paranı aldın mı arkadaşım yada hakkını diyim
-
Yaklasik olarak 3000 bin 3500 arasi bir para almis oldum..
-
-----------------------------
Yaklasik olarak 3000 bin 3500 arasi bir para almis oldum..
-----------------------------Sen genede camını penceresini indir :).Bu arada bak bu işporta işini düşün hem zevkli karı kız görürsün hemde yolunu bulursun.
-
Hocam en iyi bildiğin iş neyse onu yap,
Hürriyet'te okuyorum hergün bir ton eleman arıyorlar.
-
İstanbulda olsaydınız çırak olarak eczaneye alırdım sizi (:
-
sana tavsiye edebilegim bir iş var. cargotürk isminde güvenilir bir kargo şirketinde kuryelik yapmak istersen hemen basvur derim.
başvuru linki : http://www.yenibiris.com/Applicant/cargoturk/kurye/105113.ilan