İş Bankası Senede 60 Lira Kesiyor
-
garanti bankasıda 6 ayda bir 29tl kesiyior
-
oha 60 liramı kredi kartımdan 25 kesiyolar her sene hesaptan bişe almıyolar diye biliyorum
-
senin hesapta cok para var galiba farketmediğine göre hee :))
-
ewet her banka maalesef yapıo ama şöle bi alternatifleri war 2 otomatik ödeme weriosun o zaman almıolar en azından garantide böle bide maaş müşterilerinden alınmıo
-
irwa sana bir soru sormuştum pm ne bakarmısın
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
ewet her banka maalesef yapıo ama şöle bi alternatifleri war 2 otomatik ödeme weriosun o zaman almıolar en azından garantide böle bide maaş müşterilerinden alınmıo
-----------------------------diyelim birine 2 tane verdin diğerlerine ne vericende almayacaklar bu parayı akbank ta aynısını diyor e hadi onlarada verdik diyelim 2 tane ohooo yani tepkim sisteme olmaması gereken birşey yahut daha az olması gerekli bence
-
Hesabı fona bagla fondan kazandıgı para oraya gitsin bölece hiç para vermemiş olursun :D
-
bu iş bankasının a.q otomatik ödeme talimatı verdiğim halde kesmişler 30 lira geçende 2009 un kesmişlerdi yarın dilekçe vericem geri iade olmazsa kendileri bilir giderim ziraat e yatırıırm...
bu arada ziraat maksimum senelik 10 lira ücret alıomuş haberiniz olsun:)
-
Öğrenciydim almıyolardı öğrencilik biti diye hemen giydirmişler...
otomatik ödeme talimatı ver diyor ama zaten bu 30 liram gitti...
Sıcarım böle işin içine arkadaş :|
Fon var hesapda ama kazandığımı 3-5 lirayıda geri götürüp bankayamı verelim varmı abi böle sacmalık :|
Deli gibi para giriş cıkışı var zaten işletiyolar o parayı bide işletme masrafı nedir yahu
HSBC'de varmı acaba ona gececem...
-
bu aralar bankalar anlaşmışmı ne birden çekti hepsi kılıcı :)