İş Fikri Olan?
-
öğrenciyim iktisat okuyorum bana aylık 100 150 lira para getiricek bir iş arıyorum ne olabilir?
okul da olduğundan günde en fazla 5 6 saat ayırabilirim? varmı fikri olan
-
100 - 150 lira buyuk bir mebla degil anket yapabilir veya en basitinden tanidiklarinin pc'lerini tamir eder os yukler ve sonrasindada daha cok taninirsin civarda sonrada o parayi veya daha fazlasini kazanabilrisin
oyle insanlar varki pclerini tamir ettigimde beni superman gibi goruyorlar belki yaptigimiz buyuk birsey degil ama onlara gore cok buyuk sihirli bisey, cunku sayemizde dunyanin obur ucunda olan cocugunu torununu vssini goruyor sende mutlu oluyor vede yaninda para kazaniyorsun
-
net hızı ne hacı?
-
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------net hızı ne hacı?
-----------------------------1024 fakat 1 hafta içinde 4096 veya 8000 bine geçilecek?
-
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------
net hızı ne hacı?
-----------------------------sezoo hocam uyku tutmadı herhalde :) cankırca olayında çözülsün uyuyacağım diyordun?
-
MagicSword bunu yazdı:
sezoo bunu yazdı:
net hızı ne hacı?
-----------------------------sezoo hocam uyku tutmadı herhalde :) cankırca olayında çözülsün uyuyacağım diyordun?
-----------------------------yok ben öle bişe demedim hacı karıştırdın :D onu diyeninde avatar aynı :D ondan olabilitesi yüksek.
iş yerindeyim zati uyumam imkansız + gavur dizilerin çıkma saati onları upload ediom heç uyumam :D
---------------------------------------------------------
patates bunu yazdı:
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------net hızı ne hacı?
-----------------------------1024 fakat 1 hafta içinde 4096 veya 8000 bine geçilecek?
--------------------------8 mbt e geçersen haber et aylık ufak tefek kazanç salicak yöntem önerebilirim yapabilirsen.
-
aynen ya :) karışıklı oldu kusura bakma hocam
-
MagicSword bunu yazdı:
aynen ya :) karışıklı oldu kusura bakma hocam
-----------------------------sorun degil hacım olur öle şeyler :D bende karştırıom bazen avatar aynı olunca.
-
-
part time çağrı merkezi bankalara bak
kredi kartı saha temsilcilliklerine bak
dalımdasın ondan biliyoz :D
-
MagicSword bunu yazdı:
-----------------------------aynen ya :) karışıklı oldu kusura bakma hocam
-----------------------------nedir teklifin?