İş Görür Trojan Lazım
-
Konu açık gençler,
Kontrolü elimde olan bilgisayara yerleştirmek üzere çalışır durumda olan, geri bildirim yapan trojan lazım. Konularda arama yaptım ama aradığım nitelikte bulamadım.
Konuyu gizliyeyim, belki ftp üzerinden filan biri paylaşır...
-
pisidaktır (pcdoktor) hoca yardımcı olur pm at istersen.
-
Gel warlogger alalım fifti fifti
-
noname bunu yazdı
Hacı loglu değil mi o?
-
noname bunu yazdı
O ne lan?
-
HannibALgan bunu yazdınoname bunu yazdı
O ne lan?
1stClass'tan Konular: Wardom KEYLOGGER 1.7 - Geçmişinizi Bile Çıkaran Keylogger!
:D
-
ap0calypse rat.
-
Türk işi kullanma asla, oradan buradan buldukları kodları çalıp kendileri yapmışlar gibi koyuyorlar .NET veya VB yapımı trojan lara.
Eğer rat istiyorsan ve virüs programlarından saklayabileceksen DarkComet öneririm
-
evolis-yazici bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
Konu açık gençler,
Kontrolü elimde olan bilgisayara yerleştirmek üzere çalışır durumda olan, geri bildirim yapan trojan lazım. Konularda arama yaptım ama aradığım nitelikte bulamadım.
ozelime yaz yardimci olayim babacan.Bana da yardımcı olurmusun babacan :D
-
wardom dolandırıcı. 1500 Tl gibi fiyatlar çekiyor. birçok kişininde parasını almışlar sonra eyw. vergi yok fatura yok, yüzlerce bilgisiz kişiyede kakalamışlar adam yolunu tutturmuş anlıcan, tuzaklarına düşme:)
googlede dolandırıcı wardom diye arat.
http://wardomsupertrojen.blogspot.com/
cracker tarafından 11/Şub/13 21:03 tarihinde düzenlenmiştir -
evolis-yazici bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
Konu açık gençler,
ozelime yaz yardimci olayim babacan.Arkadaş çömez, ava giderken avlanmayın dikkat. Mimlemek için ya da bi şey bildiğimden değil, uyarmak için yazıyorum..