İş Güvenliği Uzmanlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 21 aralık sınavında başarılı olarak C sınıfı uzman belgesi almaya hak kazandım. Şimdi bu sertifikayı kullanarak Risk Değerlendirmesi ve Acil Çıkış Planı yapmak istiyorum piyasada. Bu konuda daha önceden çalışmış veya bilen birisi varsa bu konuda tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum. Bu konuda dokümanada ihtiyacım var.

Şimdiden Teşekkürler

Saygılar

Mürit

seadog

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Bence o sertifikayı almakla çok akıllıca bir iş yapmışsın,yeni kanunla iş yeri sahiplerine getirilen iş sağlığı ve güvenliği ile alakalı yükümlülükler bu sektördekilerin önünü açtı.

İlerde her sektörde olduğu gibi yığılma olucağı kesin ama o güne kadar piyasada sağlam müşteri toplayabilen kişiler parayı götürür hoca. Sana tavsiyem iş güvenliği uzmanı olarak şirket bünyesinde çalışmaktansa kendi şirketini kurman. İşi ve sistemin işleyişini öğrenmek için bir kaç ay bir şirkette çalışmakta faydalı olucaktır tabii.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Hocam zaten serbest inşaat mühendisi olarak çalışıyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

riskanalizinedir.com

bu sitede bende şuanda siteyi boş zamanlarımda asp ye çeviriyorum bitince senide böyle bu işi yapanlar diye bi bölüm yapıcam oraya eklerim hocam :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı

riskanalizinedir.com

bu sitede bende şuanda siteyi boş zamanlarımda asp ye çeviriyorum bitince senide böyle bu işi yapanlar diye bi bölüm yapıcam oraya eklerim hocam :)

saol hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

parası iyi bir iş ama her yerde yapılmaz büyüyk maddi riskleri var bunun 

örneğin bir tersanede filan ne kadar yüksek parar verirlerse versinler evet deme kesinlikle olası bir hata ve senden kaynaklı ihmalle hapse kadar gider yolun söylüyüm eski çalıştığım yerin iş güvenliği uzamnıyla konuşmuştuk ta o anlaatmıştı çok yüksek maaş teklif ediyorlarmış gelsin diye ama gitmedim dedi affı yok

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

örneğin bir tersanede filan ne kadar yüksek parar verirlerse versinler evet deme kesinlikle olası bir hata ve senden kaynaklı ihmalle hapse kadar gider yolun söylüyüm eski çalıştığım yerin iş güvenliği uzamnıyla konuşmuştuk ta o anlaatmıştı çok yüksek maaş teklif ediyorlarmış gelsin diye ama gitmedim dedi affı yok

uzman sıfatıyla tam zamanlı çalışmak istemiyorum zaten, daha çok risk analizi ve acil durum planı üzerindne yürümek istiyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

uzman sıfatıyla tam zamanlı çalışmak istemiyorum zaten, daha çok risk analizi ve acil durum planı üzerindne yürümek istiyorum

sektör seçimini iyi yapman gerek 

Bir bankanın analiziyle bir değil mesela tersane maden ağır sanayi vs gibi yerlere düzenleyeceğin rapor dışı bir aksaklık büyük külfet ne olursa olsun raporda imzan varsa bitmiştir senide bağlar hocam bu yüzden sektörü bilmediğin yerle çalışmamak en iyisi 

adam diyor sadece imza at işe gelmede derler farkı yokki adam devletteki külfeti zorunluluğu bitirme dersinde sıkıntı çıkarsada senden çıkar yani kafa rahat adamın

bende düşünmüştümde hem çok rahat hem çok sıkıntılı bir iş 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

O zaman bir OSGB firması ile anlaşıp yarı zamanlı çalışmalısın 

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uye1500
    uye1500's avatar
    Erkek

Aynı pozisyondayim takip ediyorum. Ayrıca c sınıfı uzman zaten tersane de görev alamaz anca dershanede risk analizi yapar :-) Eğer riski iş yeri sahibine tebliğ ederseniz sorumluluk sizden kalkar. Sanayi de çalışan ufak atölyelerin eksik evraklarını tamamlayarak başlayabilirsin bence hocam. Inşaat lar çok daha riskli diye düşünüyorum. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı

Arkadaşlar 21 aralık sınavında başarılı olarak C sınıfı uzman belgesi almaya hak kazandım. Şimdi bu sertifikayı kullanarak Risk Değerlendirmesi ve Acil Çıkış Planı yapmak istiyorum piyasada. Bu konuda daha önceden çalışmış veya bilen birisi varsa bu konuda tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum. Bu konuda dokümanada ihtiyacım var.

Şimdiden Teşekkürler

Saygılar

Mürit

seadog

Hocam bende almak istiyorum o sertifikayı.Netten araştırdım ama biraz karışık bilgiler çıkıyor.Sen alırken illaki tecrübelerin vardır.Adım adım anlatabilir misin.Hatasız vakit kaybetmeden halledeyim  :)

4641544948---53415249544153
Toplam Hit: 1690 Toplam Mesaj: 14