folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İş Hayatına Bayanların Tecavüzü :S

İş Hayatına Bayanların Tecavüzü :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    bende meslekden mezun olcam inş ..  eer öyleyse ki öyle  askeri sınavlara basvurcam ,, polis sınavına basvurcam ,, olmadı askerde kalcam a.k  .. :\

(:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

abicim çok haklısın gerçekten önceden çalıştığım sıralar hep bende bununla karşılaşıyordum dedim olm kendini geliştir oku et , sıç yap bişeyler bak bilişimde böyle şeyler olmaz dedik gittik myo bilg. progcılına .. bi kaç senede (kendimce ) inanılmaz geliştirdim. onu yaptım bunu ettim otu boku herbişeyi öğrendik millete eyvallah demeyelim diye şimdi iş arıyosun dolduruyosun cv ni bunları bunları biliyorum bu zamana kadar şunlar referanslarım şunlar projelerim diyosun ama karşıdan tık yok çok kısa bi zaman sonra şunu duyuyosun oradan

" Yetiştirilmek üzere bayan eleman alınacaktır... "

ne kadar çok karşılaştım ben bununla ya..

yetiştirin siz yetiştirin..

ama Allahtan açıktan ( a.ö.f) kastırıp bişileri 4 e tamamlıycam , bi şekilde birikimlerle ,sertifikasyonlarla bunları belgeleycem daha üst mevkilere gelip o arada kalan firmalarada projelerimle EZİCEM ... !

Allah sabır ve kolaylık versin abicim..

biz ne iş beğenmemezlik ettik nede yaptımız işte yalnış yaptık bi yerden başlayalım yapalım diyosun ama yok ..

piyasa iyice ....... olmuş be abi..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    bunlara sadece telefona bakıtcan başka bişey olmaz.eğer bi sürü varsa abaza bi patron vardır bi ihtimal

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek

hani derler ya bi baltaya sap ol diye ben öyle yapmadım elimde iki seçenek vardı ya sap olacaktım ya balta olacaktım. gittim balta oldum bende :)

kahraman ısı dogalgaz ve yapı mühendisligi :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    4.5 sene evel büle degıldü :) çok çabuk gelısıyoz :) sabahları lısalı kıslar... evden cıkıyor ılerdekı sokakta bı apt ye gırrıyor. ve etegını kısaltıyor :) gömleının dugmesını falan acıyor.. bunların hepsi.. özentiden kaynaklanıyor.. 
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    4.5 sene evel büle degıldü :) çok çabuk gelısıyoz :) sabahları lısalı kıslar... evden cıkıyor ılerdekı sokakta bı apt ye gırrıyor. ve etegını kısaltıyor :) gömleının dugmesını falan acıyor.. bunların hepsi.. özentiden kaynaklanıyor..
    görcez onların sonlarını, okulda onları bekleyen erkek arkadaşları 6-7 sene sonra yanlarında olcak mı bakalım :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    WebCrow bunu yazdı:

Martech bunu yazdı:
    görcez onların sonlarını, okulda onları bekleyen erkek arkadaşları 6-7 sene sonra yanlarında olcak mı bakalım :)

azuahahaha
    öle kızlar bizim lisedede vardı kendilerini bi bok zannederlerdi hayatlarını garantide sanarlardı çünkü güzellerdi
    ama şimdi birkaçını görüyorum konfeksiyonda asgari ücretle çalışıyorlar durumu biraz daha iyi olanlar koca bekliyor
    işte birazcık bilgisi olanlar da bu konuya malzeme oluyorlar

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Kadınların suçu yok ki dostum onları işe alanların suç u :) kimse zeki insanı sevmez iş hayatında zaten

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Hoca kadınlara laf atma bence onları orospu edenlerde erkekler sonuçta. Arz talep meselesi. Bedduan varsa seni haksız yerde işten çıkaran veya haksız yere işe almayanlara olsun. Umarım batarlar. Ama senin gibi çok insan var. Söylediğin herşey doğru. Allah kolaylık versin. Şunu bilirim ki şerefiyle işini yapanlar bu dünyada şerefsizliklere göğüs germek zorunda kalıyor. İşin kolay kısmı ise işini şerefsizce yapmak. Sen zor kısmını seçmişsin ve iyide etmişsin. Allah kolaylık versin.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 4657 Toplam Mesaj: 32