İş İlanı ?
-
alper Ünal 0507 946 3362 alper1907unal@hotmail.com 17.11.2010
vaktiniz yoksa,köpeğinizle ev içinde hariç ilgilenemiyorsanız,onu gezdiremiyorsanız,itinayla köpeğiniz düzenli bir şekilde gezdirilir.. ayrıntılı bilgi için ve iletişim için 0507 946 3362 Alper Ünalilgimi cekti.baya işsiz bir arkadaş demekki
-
Geyik olsun diyede yapmış olabilir. Ki gerçekse vay haline Allah yardımcısı olsun.
-
olağan şeyler bunlar yurt dışında gayet yaygın bir sistem...
-
iş iştir... İş yok millet ne yapsın bende ayda 400 tl çalışıyorum sigortasız ne yapacan iş yok hacı mecburluktan...
-

-
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------iş iştir... İş yok millet ne yapsın bende ayda 400 tl çalışıyorum sigortasız ne yapacan iş yok hacı mecburluktan...
-----------------------------Hocam sen ne iş yapıyorsun ?
-
bi magazada mobilya montaj evlere götürüyoruz mobilyaları magaza temizlik alayını yapıyoruz işte ...
-
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------bi magazada mobilya montaj evlere götürüyoruz mobilyaları magaza temizlik alayını yapıyoruz işte ...
-----------------------------
Az.. Yaş kaç ? -
Daniel-Koo bunu yazdı:
A_REX bunu yazdı:
bi magazada mobilya montaj evlere götürüyoruz mobilyaları magaza temizlik alayını yapıyoruz işte ...
Az.. Yaş kaç ?
-----------------------------Bu ne la ahiret sorusu gibi iş falan mı ayarlıycaksın ona göre sor bence.
-
By_Mihni bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
A_REX bunu yazdı:Bu ne la ahiret sorusu gibi iş falan mı ayarlıycaksın ona göre sor bence.
-----------------------------neden olmasın ya anadolu yakasındayda olabilir bir ayakkabı boyacısı bile fazla para alabiliryorken neden olmasınen azından mobilya montajı yapabiliyor
-
yaş 24 hacım ben hataydayım yalnız eger iş ayarlıyabilecek varsa hatayda ayarlasın ne iş olursa çalışırız...