folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder [İş İlanı] Senior Full Stack Engineer

[İş İlanı] Senior Full Stack Engineer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek
    yakıtofisi.com için, akaryakıt sektöründe çalışan projeleri geliştirmek üzere backend-first full stack software developer arıyoruz.

iş tanımı
    *projelerde full stack geliştirme ve bakım
    *deterministik, "it just works" felsefesiyle dizayn edilmiş ürünler
    *teknik kaliteyi ve projeden alınan keyfi önceliklendiren bir geliştirme yaklaşımı

lokasyon
    *remote, tercihen marmara bölgesinde ikamet

oyuncaklar
    *.net / aspnet / ef core / hangfire
    *postgresql
    *redis
    *linux / nginx
    *grafana / loki
    *aws
    *flutter
    *iot / serial / akaryakıt pompaları

aranan nitelikler
    *kurumsal ölçekteki bir projeyi full stack tek başına idare edebilen, senior seviyede
    *production ortamında çalışan sistemlerde sorumluluk alabilecek seviyede
    *ileri .net, idare eder front-end tecrübesi
    *lisans mezunu (maalesef teknopark gerekliliği)

sağlanacaklar
    *gerekli donanım (macbook, monitör, iot cihazları vs.)
    *maaş yetkinliğe göre görüşülecektir

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGsIKBVRaOS0yZu1RfCwqkkb5YWsmc56IbaHtR_i1yR09vEQ/viewform
    nessaj tarafından 23/Oca/26 10:45 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick üstü yazısı.
    uguraba
    uguraba's avatar
    Erkek

Tamamen bilmediğim için soruyorum, kurumsal ölçekte bir proje tek başına yönetilebilir mi ? Bu şekilde olursa zaten kurumsal olmadığı anlamına gelmez mi ?

*kurumsal ölçekteki bir projeyi full stack tek başına idare edebilen, senior seviyede

Vir sapit qui pauca loquitur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazizz
    Yazizz's avatar
    Erkek

Lisans kısmında elendik yarışmacı arkadaşlara başarılar :)
    Hocam linkedin'den istek attım takipleşelim saygılarla.

Yâzizz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    uguraba bunu yazdı

Tamamen bilmediğim için soruyorum, kurumsal ölçekte bir proje tek başına yönetilebilir mi ? Bu şekilde olursa zaten kurumsal olmadığı anlamına gelmez mi ?

Hocam cursor vb bir aracı pro kullanıyor ise yapabilir ürün yönetimi de hataları tespit eder veyahut kullanıcılar

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    uguraba bunu yazdı

Hocam cursor vb bir aracı pro kullanıyor ise yapabilir ürün yönetimi de hataları tespit eder veyahut kullanıcılar

Yapabilir. Ama hiç rahat olmaz.

Peki yapmalı mı? 3 adam maaşı alıyorsa belki?

Budut: işsizlik döneminde uzun dönem is vaad ediyorsa değerlendirilir yine tabii. Ama bu yıpratıcı olacağı gerçeğini değiştirmiyor.

Bunu söylemek istemezdim ama içiniz rahat edecekse aylık net 600-700K (14-17K$) para kazanıyorum.

end tarafından 23/Oca/26 20:55 tarihinde düzenlenmiştir

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ryung
    Ryung's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    uguraba bunu yazdı

Budut: işsizlik döneminde uzun dönem is vaad ediyorsa değerlendirilir yine tabii. Ama bu yıpratıcı olacağı gerçeğini değiştirmiyor.

Bunu söylemek istemezdim ama içiniz rahat edecekse aylık net 600-700K (14-17K$) para kazanıyorum.

Abi yanına teknik amele lazım değil mi getir götür falan yaparız

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    uguraba bunu yazdı

Kırıcısın ve farkındasın :)

odak saptırayım kimse kırılmasın, 3 adam maaş ne demek belki kadın?

iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı

Ahahahhahahahahahahahaha:) 

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

.net de elendik  Node.js - Php- Java - Flutter ve  React Native olaydı iyidi :D  hazır iş  arıyorken  

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı
    end bunu yazdı

Ahahahhahahahahahahahaha:) 

Ahahahahha ;) 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelebeksim
    kelebeksim's avatar
    Erkek
    uguraba bunu yazdı

insanın aklına hemen saniyede binlerce istek alan sistemler geliyor (hepsiburada, amazon, sahibinden vs. sağolsun)
    işin aslı, o projeler diğer projelerin yanında bir elin parmağını geçmez.
    kurumsal dedikleri maks. saniyede 100 istek gelen, mikroservis mimariye ihtiyaç duyulmayan düşük ölçekli projeler.
    hoş şu an bütün sistemleri mikroservis ile yapıyorlar da o tamamen onların fantezisi 
    bu yüzden rahatlıkla idare edilebiliyor fakat arada müşteriden gelen istekleri yutan çok iyi bir iş analisti gerekli

kelebeksim tarafından 24/Oca/26 01:48 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1147 Toplam Mesaj: 16
iş ilanı