[İş İlanı] Senior Full Stack Engineer
-
nessaj tarafından 23/Oca/26 10:45 tarihinde düzenlenmiştiryakıtofisi.com için, akaryakıt sektöründe çalışan projeleri geliştirmek üzere backend-first full stack software developer arıyoruz.iş tanımı*projelerde full stack geliştirme ve bakım*deterministik, "it just works" felsefesiyle dizayn edilmiş ürünler*teknik kaliteyi ve projeden alınan keyfi önceliklendiren bir geliştirme yaklaşımılokasyon*remote, tercihen marmara bölgesinde ikametoyuncaklar*.net / aspnet / ef core / hangfire*postgresql*redis*linux / nginx*grafana / loki*aws*flutter*iot / serial / akaryakıt pompalarıaranan nitelikler*kurumsal ölçekteki bir projeyi full stack tek başına idare edebilen, senior seviyede*production ortamında çalışan sistemlerde sorumluluk alabilecek seviyede*ileri .net, idare eder front-end tecrübesi*lisans mezunu (maalesef teknopark gerekliliği)sağlanacaklar*gerekli donanım (macbook, monitör, iot cihazları vs.)*maaş yetkinliğe göre görüşülecektirhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGsIKBVRaOS0yZu1RfCwqkkb5YWsmc56IbaHtR_i1yR09vEQ/viewform
-
Tamamen bilmediğim için soruyorum, kurumsal ölçekte bir proje tek başına yönetilebilir mi ? Bu şekilde olursa zaten kurumsal olmadığı anlamına gelmez mi ?
*kurumsal ölçekteki bir projeyi full stack tek başına idare edebilen, senior seviyede -
Lisans kısmında elendik yarışmacı arkadaşlara başarılar :)
Hocam linkedin'den istek attım takipleşelim saygılarla. -
uguraba bunu yazdı
Tamamen bilmediğim için soruyorum, kurumsal ölçekte bir proje tek başına yönetilebilir mi ? Bu şekilde olursa zaten kurumsal olmadığı anlamına gelmez mi ?
*kurumsal ölçekteki bir projeyi full stack tek başına idare edebilen, senior seviyedeHocam cursor vb bir aracı pro kullanıyor ise yapabilir ürün yönetimi de hataları tespit eder veyahut kullanıcılar
-
Atakan bunu yazdıuguraba bunu yazdı
*kurumsal ölçekteki bir projeyi full stack tek başına idare edebilen, senior seviyedeHocam cursor vb bir aracı pro kullanıyor ise yapabilir ürün yönetimi de hataları tespit eder veyahut kullanıcılar
Yapabilir. Ama hiç rahat olmaz.
Peki yapmalı mı? 3 adam maaşı alıyorsa belki?
Budut: işsizlik döneminde uzun dönem is vaad ediyorsa değerlendirilir yine tabii. Ama bu yıpratıcı olacağı gerçeğini değiştirmiyor.
Bunu söylemek istemezdim ama içiniz rahat edecekse aylık net 600-700K (14-17K$) para kazanıyorum.
end tarafından 23/Oca/26 20:55 tarihinde düzenlenmiştir -
end bunu yazdıAtakan bunu yazdıuguraba bunu yazdı
Budut: işsizlik döneminde uzun dönem is vaad ediyorsa değerlendirilir yine tabii. Ama bu yıpratıcı olacağı gerçeğini değiştirmiyor.
Bunu söylemek istemezdim ama içiniz rahat edecekse aylık net 600-700K (14-17K$) para kazanıyorum.
Abi yanına teknik amele lazım değil mi getir götür falan yaparız
-
end bunu yazdıAtakan bunu yazdıuguraba bunu yazdı
Kırıcısın ve farkındasın :)
odak saptırayım kimse kırılmasın, 3 adam maaş ne demek belki kadın?
-
end bunu yazdı
Ahahahhahahahahahahahaha:)
-
.net de elendik Node.js - Php- Java - Flutter ve React Native olaydı iyidi :D hazır iş arıyorken
-
Metanet bunu yazdıend bunu yazdı
Ahahahhahahahahahahahaha:)
Ahahahahha ;)
-
uguraba bunu yazdı
*kurumsal ölçekteki bir projeyi full stack tek başına idare edebilen, senior seviyedeinsanın aklına hemen saniyede binlerce istek alan sistemler geliyor (hepsiburada, amazon, sahibinden vs. sağolsun)
kelebeksim tarafından 24/Oca/26 01:48 tarihinde düzenlenmiştir
işin aslı, o projeler diğer projelerin yanında bir elin parmağını geçmez.
kurumsal dedikleri maks. saniyede 100 istek gelen, mikroservis mimariye ihtiyaç duyulmayan düşük ölçekli projeler.
hoş şu an bütün sistemleri mikroservis ile yapıyorlar da o tamamen onların fantezisi
bu yüzden rahatlıkla idare edilebiliyor fakat arada müşteriden gelen istekleri yutan çok iyi bir iş analisti gerekli