İş İlanı (Yazılım Uzmanı)
-
Valla konuyu nereye açıcağımı bilemedim. Buraya açtım artık...
Bizim bölümün forumunda gördüğüm bi ilan. Aynen aktarıyorum.
Not: İlanın benimle bi alakası yok!
Tam tbt'lik bi ilan gibi duruyo :D
YAZILIM UZMANI ARIYORUZ
FİRMA: Smartis Interactive
Web Application Developer
Genel Nitelikler:
C#.NET ile MS-SQL üzerinde web uygulamalari geliştirebilecek
Web Service, XML, HTML, Javascript, CSS, Ajax kullanabilen veya kullanmış
IT sektöründen en az 1 yıl çalışmış
Tercihen E-Commerce veya benzer üyelik, sepet, ürün modüllerinin yer aldığı E-Business siteleri geliştirmiş
Projelere pazarlama ve sunum açısından yaratıcı fikirleriyle katkıda bulunabilecek
Gelişmeye açık, pozitif yaklaşım sahibi, araştırmacı, analitik düşünebilen, takım çalışmasına uyumlu, disiplinli, titiz, dikkatli ve hatasız çalışabilen,
Çalışmalarını referans gösterebilecek,
Takım çalışmasına uyabilecek,
Hızlı ve Disiplinli
Tercihen İngilizce bilen
İnternet temelleri hakkında bilgi sahibi ve iyi bir Internet kullanıcısı olan,
Adaylar, cvlerini ve referans calışmalarını cv@smartis.com.tr adresine gönderebilir, veya sitemizdeki iş başvuru formunu kullanabilirler. Referans web siteleri veya web uygulamaları eksik olan başvurular değerlendirilmeyecektir. -
yazılım konusunda çok bilgili birisi degilim ama maaşını merak ettim cidden...yazılımcı olarak çalışanların ortalama maaşları ne kadar oluyor ki?
-
oraya unuttukları bi şıkkı ekliyim
-gerektiğinde şööle bi uzanabilen :@
-
Yanlis bilmiyorsam 2000 TL. ile 5000 TL. arasinda degien bir rakam konusuluyor.
-
peki mekatronikçiler ne yapıyor?
-
adamlara imreniyorum la. bizim iş yerinde adamların telefon su elektrik vs. gibi faturalarını bile ödüyorlar..
-
yane usta.baksana feysin ofisine.Adam kaykayla dolasıo havuza gırıo dolabı acıo canı ne ıstıosa var yemek saatinde acik büfe.Hasta olunmucak cinsten degıl.süper pcler var elinin altında.
-
onları yapıo cünkü yaratıcı olmak zorunda mesela pazarlamacıları düşün profları onlarda daima rahat bi calısma ortamında calısmaları lazım yoksa kelime yapamazlar yazılımcılarda rahat bi ortamda calısmak zorundadır kafalarına takılan bi sey olmayacak 1 kod bokuna 1 saat nerde yanlıs yaptım dememeleri lazım falan filan adobe nin ofiside senin dedigin gibi ama ne demişler zenginin parası fakirin agzını yorarmıs :D
-
C#.NET ile MS-SQL üzerinde web uygulamalari geliştirebilecek
Web Service, XML, HTML, Javascript, CSS, Ajax kullanabilen veya kullanmışbizim ülkenin hali bu işte.
Avrupada böyle işlerde sadece HTML ve CSS için bile ayrı departman var (bknz: Örnek verdiğiniz Facebook)
ama bizde adam hepsini bilmek zorunda. hatta photoshop'da bilsin grafik ve tasarımdan da anlasın.
ama yetmez. hatta yazdığı ürünü birde müşterilerin ayağına kadar gidip tanıtsın, pazarlasın.
bla bla bla.. böyle uzar gider.
sonra neden bizden adam gibi projeler ve yazılımcılar çıkmıyor..
sizce neden ?
-
@AbdullahAzad
hocam bi şeyi unuttun :) üstüne bide bu saydıklarından en az 2 yıl tecrube :P -
@TxT
vallaha hacım bütün bunları bilicem + tecrübelide olucam gider kendi işimi kurarım daha iyi.
Milletin ağız kokusunu çekmektense.