İş Konusunda En İyi Marka?
-
arkadaslar benım oturdugum yere yakın buyuk bır alısverıs merkezı acılacak ve ıcerıde 400e yakın marka olacagı söylenıyor benım tek amacım hangı markaya işci oalrak girsem bana daha ıyı imkanlar verır yada maaşı yuksek olurr çalışanına verdigi öenm daha fazladır bir bilginiz varsa lutfen paylaşırmısınız arkadaslar şimdiden teşşekkurler..
-
yabancı patentli Türk firmalarını dene
-
bu günün şartlarında en iyi şirket işe alan şirkettir ;)
-
Sen necisin,ne iş yaparsın.Pozisyonun ne olacak?
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Sen necisin,ne iş yaparsın.Pozisyonun ne olacak?
-----------------------------:)
-
Yabancı markalar
-
Ya dostum sanki şirkete CEO olacan, iş buldunsa gir işte, sitti sene seni tutacakları ne garanti,
Ona bakarsan bizim burda kaç tane avm var hepsine de başvurdum giremedim, % 95'i bayan eleman aldı.
Uzun lafın kısası iş buldunsa gir,
-
ya hocam ben satıs sorumlusu olarak gırecegım buyuk bır ıhtımalle ama hıc bılgı vermedıler.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Ya dostum sanki şirkete CEO olacan, iş buldunsa gir işte, sitti sene seni tutacakları ne garanti,
Ona bakarsan bizim burda kaç tane avm var hepsine de başvurdum giremedim, % 95'i bayan eleman aldı.
Uzun lafın kısası iş buldunsa gir,
-----------------------------hocam bızım burdakınde ıs kesınnn sertıfıka verdıler cunkuu orayla ılgılı acılınca kesın alınıcaz ama nereye hangı marka alıcak bellı degılll o yuzden soruyorum
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
ya hocam ben satıs sorumlusu olarak gırecegım buyuk bır ıhtımalle ama hıc bılgı vermedıler.
-----------------------------Çok uyuz oluyorum ben bu kavramlara.
Dostum çok büyütme SATIŞ SORUMLUSU dedikleri bildiğin eleman işte, mal hizmet satacan,
-
buyuttugumu kım söyledıkı sana? ayrıca ben sadece bilgi paylaşıyorum kımın imkanları daha ıyı dıye