İş Olananakları - ÖSYM LYS YGS 2013 Sonuç Durumları
-
Hocalar malum sonuçlar açıklandı. İyi kötü bir sıralamamız oldu. Şimdi burada okuyan var okumuş görmüşgeçirmiş olanlarımız var. önümüzdeki 5 6 yıl hangi meslekler ortaya çıkar, iş olanakları nasıl değişir. Hangi bölümlere, mühendisliklere gitsek olur. Şimdi arada sevdiğine git zaten yaparsın diyenler olacaktır. Maksat bilgi paylaşımı olsun hem.
-
sağlık okursan her türlü kpss den atanırsın.
-
sanane bunu yazdı
sağlık okursan her türlü kpss den atanırsın.
Arkadaşın dedigi gibi git 2 yıllık sağlık oku işin hemen hazır özel hastanede.
-
sağlıkta her bölüm değil ama hemşirelik , att buyuk ihtimalle atanırsın .laboratuvar ile ilgili bolumlerde açıkta kalınabilinir...okuyabiliyorsan tıp oku :)
-
polis akademisi - lisans
harp akademisi - lisans
elektrik elektronik muh - lisans
insaat muh. - lisans
odyometri tek. - onlisans
radyoloji tek. - onlisans
insaat tek. - onlisans
is sagligi guvenligi - onlisans
-
Bu arada sıralama 18 bin. Ona göre de bişeyler önerebilir misiniz ? 2 yıllık okumak istemiyorum sonuçta bunun için de bir emek verdim yani demek istediğim 2 yıllıklar boş demek değil ama 4 yıllık bi yer olsun istiyorum
-
ndmylmz bunu yazdı
Bu arada sıralama 18 bin. Ona göre de bişeyler önerebilir misiniz ? 2 yıllık okumak istemiyorum sonuçta bunun için de bir emek verdim yani demek istediğim 2 yıllıklar boş demek değil ama 4 yıllık bi yer olsun istiyorum
yerinde olsam bilkent %50 bilgisayar ve makineyi yazardım maddi durumun yerinde ise . 11 bin liraya bu devirde bilkentte bu bölümleri okumak fırsattır.
-
Bilgisayar mühendisliği olabilir. Kafası çalışan adama ihtiyaç var piyasada.
Ama parası için gideceksen gitme bölüme, ilgin de olması lazım.
-
abi ben okurum dersen hiç uğraşma
POLİS olabiliyorsan ol.
maaşları 2 bin 714 TL
-
JPriest bunu yazdı
Bilgisayar mühendisliği olabilir. Kafası çalışan adama ihtiyaç var piyasada.
Ama parası için gideceksen gitme bölüme, ilgin de olması lazım.
Hocam bilgisayar mühendisliği en çok istediğim alandı yani kendimi geliştirebileceğime inanadığım bi alan. Ama istanbulda tam burslu güzel bi üni tutturma şansım yok sanırım. Tercih listemde kesinlikle bilgisayar mühendisliği olacak
-
öğretmen olacaksan rehber öğretmen (ki psikolojik danışman olmasına rağmen öğretmen kadrosudur. 10 yıl içinde alımların hızla devam edeceği bir bölümdür diğer öğretmenlikler kpssde diz çürütüyor.)
mühendislik istiyorsan elektirik -elektronik mühendisliği tavsiye ederim. sektör olarak enerji sektörü geliştikçe gelişiyor.
sağlık bilimlerinde tıp ve diş hekimliği her zaman iyidir. başarı sıralarında bi avantaj yaşanabilir bu sene kontenjanları arttı çünkü.