folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Ortağı Arıyorum [ Web Master ] [ Dota ]

İş Ortağı Arıyorum [ Web Master ] [ Dota ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek

o sayfanın sahibi senmiydin ya :D vay anasını türk olduğunu farkedince ayrı bi şok yaşamıştım şimdide ayrı bi şok :D

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

mod lazım olursa haber vir :P Up olsun

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jacob
    jacob's avatar
    Erkek

hocam su an dotacıların en sık takip ettiği site gamehonor.com ordan feyz alabilirsin eksiklerini gorup sen kendi sitene ekleyebilirsin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

Ortak DoTa oynarım. İyi oynarım :) Bazen çok kötü oynarım :) ama severim. İngilizcem var. Lakin webmasterlık hiç bir fikrim yok:) işine yararsa... Birde bu %30 ne kadara tekabül ediyor? Destek olabilirim...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Bilmiyorum nasıl bir fikir var aklında ama bence site kesinlikle sadece dotaya özel olmalı hani daha fazla kişiye adımızı duyuralım daha fazla üyemiz olsun gibi bir fikre kapılıp da ayrıca hon ve lol gibi moba oyunlarını da siteye dahil etmeyin. Gerekirse nexus adlı site gibi bir tarz yapılabilir. Ortak bir ad bulunup dota.ortakad.com   lol.ortakad.com gibi olabilir. Tutmaz demeyin gerçekten tutuyor ve çok daha kullanışlı ve şekil duruyor.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

dota ne hic duymadim web benim isim :)) yanliz birsey dicem o soyledigin mebla dogruysa kendını camdan assa at kardesım :)) sat gıtsın mukemmel bir fiyat vermisler

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

sen beni arıyosun birader. steam vereyim konuşalım ;) 

http://steamcommunity.com/id/x3uqm4

edit; aha şunları istemişsin.

Dota hakkında bilgisi: 2008-2009'dan beri falan oynuyorum iyi olduğumu söyleyebilirim.

İngilizce seviyesi: orta-üst

Web master olabileceği hakkındaki detaylar: web programcısıyım zaten. 

anarsistherif tarafından 24/Eki/12 00:39 tarihinde düzenlenmiştir

=)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

o sayfa senin miydi ya.

pm yolladım :)

Madcrazy tarafından 24/Eki/12 01:38 tarihinde düzenlenmiştir

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoJetski
    whoJetski's avatar
    Erkek

hocam bende dota sevdalısı bı ınsanım 5 6 yıldır oynuyorum hatta bu okuluma mal oldu :/ ama hani benim tavsiyem dota ya verdiğin önemi dota 2 yede ver çünkü valve 2013 de dota 2 tam sürümüyle gelicek diye açıklama yaptı ve bende bulduğum keyle baktım ve çok daha güzel olmuş ve trade özelliği var bunu sitedende kesinlikle kullanmalısın başlık olarak ve su an bazı forumlar dota 2 keylerini bedava dağıtıyor sende onlarla irtibata geçip sende key bulabilirsen siten için güzel bi reklamın var zaten facede bende dahil olmak üzere epey bi insan var bu sayede hemde bedava key ile iyi üye toplarsın sonrası zaten kullanım açısından rahat olması

Hayat bir denklem...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek
    whoJetski bunu yazdı

hocam bende dota sevdalısı bı ınsanım 5 6 yıldır oynuyorum hatta bu okuluma mal oldu :/ ama hani benim tavsiyem dota ya verdiğin önemi dota 2 yede ver çünkü valve 2013 de dota 2 tam sürümüyle gelicek diye açıklama yaptı ve bende bulduğum keyle baktım ve çok daha güzel olmuş ve trade özelliği var bunu sitedende kesinlikle kullanmalısın başlık olarak ve su an bazı forumlar dota 2 keylerini bedava dağıtıyor sende onlarla irtibata geçip sende key bulabilirsen siten için güzel bi reklamın var zaten facede bende dahil olmak üzere epey bi insan var bu sayede hemde bedava key ile iyi üye toplarsın sonrası zaten kullanım açısından rahat olması

la banada bi key ver bea

Toplam Hit: 2470 Toplam Mesaj: 22