folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Yeri Kuralları Abi Millet Ne Şartlarda Çalışıyor Görün

İş Yeri Kuralları Abi Millet Ne Şartlarda Çalışıyor Görün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

İki sene önce ankara/ostimde çalıştım. Aynı maddeler vardı. Yalnız onlar eksik. Bunun dışında ben girdiğimde iş yerinde 5ay maaş alamayanlar vardı ki bende paramı alamadım. Üstelik muhasebecisi akrabam olmasına rağmen :| Daha neleri var hocalar. Bunlar ne ki :)

Mevsimlik işlerde helaya gitmek bile yasak :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

iş hayatına atılmamış arkadaşlar böyle s.kindirik kurallara hazırlıklı olun..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek
    burdan sesleniyorum böyle kural koyan patronlar hepinizin a..... s.....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Daniel-Koo bunu yazdı:
    -----------------------------

Türkçe sıfır

İŞE İZİN ALIP GELMEYENİN 1 GÜN İZİN ALMADAN GELMEYENİN 2 GÜNLÜK YÖMİYESİ KESİLECEKTİR.

bu ne anlamadım ? izin alıncada mı gelmesi gerekiyo ?

-----------------------------

izin almayın demeye getirio aklı sıra ülkede işsizlik olunca malesef bu şartlarda çalışmayıda kabul ediolar

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

bunlar tum firmalarda gecerli ve daha nice maddeler var 

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

50 kişiyi idare ediyordum herşey sandığınız kadar kolay değil,

Bizim işlerde her ekip 3 kişi çalışır iş programı bir gün önceden yapılır;

Bir kişi işe mazeretsiz gelse program aksar;

İşe gelmemeyi alışkanlık edinenler çoktur;

İstikrar önemlidir bir günde 3 kişinin yaptığı işi de yapsan istikrar yoksa işe geliş gidişlerinde verim alamazsın işine zarar verir;

Malzeme almaya gidiyorum diye çıkar başka ekibin yanında laklak eder adam hem kendi ekibini hem diğer ekibi meşgul eder;

Elinde telefon akşama kadar mesaj atan telefonda sevgilisiyle konuşan sorumsuz insanlar az değildir;

Bunlar saymakla bitmez;

İğneyi başkasına çuvaldızı kendimize batıralım, çevremize biraz dikkat edlim bu tür insanları görürüz;

Yanımda çalışan bir insanın en az saat ücreti 5 usd.

bir adamın  5 kişiyi 3 saat devre dışı bıraktığına şahid oldum bu adamın 3 saatlik zararı, 6 kisi 3 saatten 18 saat 18*5=90 usd.

peki bu adam bana 90 usd kazandırıyormu 1 günde, hayır.

İnsan çalıştırmak kolay değildir bu önlemler gereklidir caydırma açısından, bire bir uygulanmaz ama iyi niyeti suistimal edildiğinde kapı önüne konur ve gereklidir. Bana göre.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

bana normal geldi işe gelmiyosan para almazsın 

izin almadan gelmiyorsan da 1 gününü kesmiş patron bundada birşey yok ara gelmiyom de gitmediğin gününki kesilsin 

devlet dairesimi orası gitmediğin günede para versin :D anlamadım niye kızdığınızı 

telefonla oynamak da yasak olmalı sonuçta oraya oynamaya gitmiyor adam haksızmıyım

çalışmıyorum babam da fabrikatör filan değil (memur)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mandi
    Mandi's avatar
    Erkek

Adamın yanında çalışanlar rahatsız edici derecede telefonla oynuyorlarmış, konuşuyolarmış ve kafalarına göre işe gelmiyolarmış ki adam bunları belirtmek istemiş. Bunları istemesi doğal değil mi ? İstediğin kadar telefonla konuş, çay söyle muhabbet et, canın istediğinde git istemediğinde gitme? Hangi gezegen?

. . .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Eğer çalıştırdığın adam sen işverenini öküz yerine koyuyorsa işveren de onu öküz oğlu öküz yerine koyar biraz da bu açıdan bakın hep işverene yükleniyosunuz adam iş veriyo başka birşey vermiyor bir yere kadar dolmuş ki bu kuralları koymuş ki maaş meselesi gayet mantıklı...

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

bu kurallarda bişey yok. gayet normal. iş hyatına atılmamış arkadaşlar bi çalışmaya başlasınlarda, daha nelerle karşılaşcaklar :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 7698 Toplam Mesaj: 62