İşe Girdim(Gold)
-
samaccc bunu yazdı
Not : Azimle Çalışanı Şevkle Xikerler haberin olsun .
hayırlısı
-
hayırlı olsun
-
hayırlı olsun hocam :) teknik servis diyince ilk stajım aklıma gelmişti.. oranın gözde elemanı baya havalıdır ve genelde çekirdekten yetişmedir (bilmiyorum şimdi nasıl) ama çok yanlış bildikleri şeyler oluyordu.. gold acaba seni bi eğitime falan sokacak mı.. vardır bunların bi standartları..
bildiğim kadarıyla teknik servis elemanlarına çok maaş verilmiyor,o yüzden sana tavsiyem bir süre çalıştıktan sonra farklı bi alana geç hocam.. bazı arkadaşların gittiği devlet destekli özel ücretsiz kurslar var. onların kurslarına gidip network üzerine sertifika alırsan büyük firmalara girme şansın var.. eski üyelerden bir arkadaş, dediğim kursu bitirip koç grubuna işe girdi :)
başarılar dilerim iş hayatında
-
hayırlı olsun :) iş arayana iş var. ilk işiniz için iş beğenmemezlik yapmayınız :)
-
kuytul bunu yazdı
hayırlı olsun :) iş arayana iş var. ilk işiniz için iş beğenmemezlik yapmayınız :)
-
Azimli siçan duvarı deler.
-
hayırlı olsun çok iyi etmişsin kardeşim bnm gibi 22 yaşına gelipte ünüversite 1de olacana git goldda çalış sürünmezsin en azından
-
kiokhan bunu yazdızalimadam bunu yazdı
hayırlı olsun hocam
ben teknosaya eski müdürü araya sokarak iş başvurusu yaptım 10 gunu geçti hala aramadılar neden ?
müdüre sordum bekle dedi çatlayacam neredeyse
EyvAllah hocam sağolasın.
Teknosa sıkıntı yaaaa. Gittim bi gün başvuru yapmaya Laptopların başında duran bi abiyle ufak bi sohbet ettik. Hiç bulaşma dedi adam... :S Başvurmadan geri geldim eve gelince de Online Başvuruları kaldırdım...
Hocam o yavşak adama soraydın ya NEDEN KENDİN ÇALIŞIP , BANA BAŞVURMA diyorsun? diye ...
Amk Böyle Adamlara tav oluyorum , iş arıyorum ıhtıyacım var , çalıstıgın ısin duzgun guzel bırsey oldugunu dusunuyorum , bana uygun oldugunu dusunuyorum , yapabılecegımı dusunuyorum , çalısıyorsun dıye ADAM yerıne koyup sana danısıyorum , GİRME diyorsun. Amk neden bunu dıyor?
Kendısı kötü yola düşmüş sende düşme dıye mı? :D Neden kendısı para kazanmıyor da sen de kazanamazsın dıye mı?
Allahaskına bı adam gıbı acıklama yapsaydı sorsaydın da !!! -
Şartlar neler mı hocam GOLD da?
-
hayırlı olsun hocam