folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İşi Şimdilik Olmayan, Propaganda Yapmak İsteyenler !! (Anayasa Hakkında)

İşi Şimdilik Olmayan, Propaganda Yapmak İsteyenler !! (Anayasa Hakkında)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Arkadaşlar akpnin anayasasına ben hayır diyorum.Daha çok kişiyle birlikte organize bir şekilde , kampanya niteliğinde birşeyler yapabiliriz.Başka facebook, diğer sosyal ağ üstünden olur, sonra siteye hatta anlaşmalı mitinglere kadarda gidebilir.Fakat amacım sadee internet üstünden bir kampanya.

İnsanlara neden hayır demeleri gerektiğini anlatacağız.Örneğin 100 tane neden hayır maddesi yazacağız, photoshop bilenlerle çalışmalar yapıp ince mesajlar içeren resimlerle birlikte birşeyler yapacağız.

İSteyen varsa bekliyorum.İkinci mesajda örnekler, gruplar vereceğim.İsteyene facebook ve msn adresimi verebilrim.Fakat gruptan haberleşeceğiz.

--

dikkat !! karşıt görüşlülere ;

Bu tamamen demokratik bir haktır.Hayır veya evet deme özgürlüğüm vardır.Ben hayır diyorum ve bunu insanlara anlatmak için bir organize hareket yapmak istiyorum.

Bu konu tartışma konusu değildir !! Tartışma çıkartanları, küfür edenleri adminlere şikayet edeceğim.Tartışma konusu değil, hayır diyenlerin toplandğı bir konudur.

Eğer burda deşifre olmak istemiyorsanız özel mesajla bana ulaşabilrisiniz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar ortak safya : http://www.facebook.com/pages/12-eylul-sivil-darbe-anayasasi-HAYIRli-olsun-/125793417463864

şimdi arkadaşlar bu grup : http://www.facebook.com/group.php?gid=120956247926020&ref=ts

başka gruplar, sayfalar varsa onları yayınlayabilirsiniz fakat bu grup önemli nokta olabilir.Bir iki resim paylaşmak istiyorum.

http://www.facebook.com/album.php?aid=194231&id=804388208

Bu albümden devam edicem.Reismlerin altında açıklamaları var.Photosop yönüm olmadığından kendimce brişeyler yaptım.Altına yazıları ben yazdım.Amaç farklı konularda insanlara neden olmayacağını anlatabilmek.

Vurgulamak istediğimiz nokta anayasanın değişmemesi değil, bunu akpnin yapmamasıdır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Facebookta grup felan açacaksan destek olurum..

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

12 eylül'e kadar kendi siteme bir logo koydum.. ve anket ekledim.. ne aktivite varsa katılırım.. sonuna kadar hayır

http://www.tuts2yancek.com/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:
    -----------------------------

Facebookta grup felan açacaksan destek olurum..

hocam 2. mesajda verdim bi arkadaş grup açmış.Eğer isterseniz bizde açarız fark etmez.Fakat destek video, resim, yazı , sloganlarda olmalı.

Mesela;

12 eylül sivil darbesi HAYIR'lı olsun.

Şeklinde dikkat çekici bir sloganı, dikkat çekici resimlerle anlatmak.Tabi resmin altına uzun uzun neden olmaması gerektiğini anlatacağız.Bunun dışında 100 nedenle hayr tarzında şeylerde devam ettirebileceğiz.

Durmadan, ısrarla gözlere soka soka yayınlayacağız.İnsanlara günde en az 2-3 resim, video, yazı vermemiz gerek.Yayınlasınlar diye.Bir ay sonra falan fazlasıyla değerli malzemeler elimizde olacak.

Açıkçası grup değilde sayfayla devam etsek daha iyi. "javascript.fs.select_all();" gibi bir kodla bütün herkesi seçebilyioruz, sonra davetleri gönderttiririz.

Sorun kimin açtığı ne olduğu değl, birlikte birşeyler yamak istiyorum.Hareket kopuk olmamalı.Bir birinle organize olmalı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

aynı görüşteyiz ama mantık inanılmaz hatalı...

akp bugun önümüze mükemmel bir anayasa getirse sırf ermeni kıbrıs kürt sorunlarını çözemedi diye mi hayır diyecez?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Tamam sayfa daha iyi olur diyorsanız açın sayfayı. Benim 2-3 tane yönetici olduğum sayfa var orada paylaşırım.. Pek fazla üye sayısı yok ama destek destektir.

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

12 eylül'e kadar kendi siteme bir logo koydum.. ve anket ekledim.. ne aktivite varsa katılırım.. sonuna kadar hayır

http://www.tuts2yancek.com/

güzelmiş hocam.Profil resmi olarak facebookta kullanacağım hatta.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Propagandanın neresi  demokratik bir haktır ?

bir düşünceyi empoze ederek  nasıl demokratik  olduğunu  savuna bilirsin ki ?  

Geçmiş hükümetlerden hangisi işsizliğe  çare buldu ? hangisi kıbrıs  sorununu  çözdü  ve ermeni sorununu çözdü ? Hepsi iktidara geldi  ve hiç biride yapamadı.

buda benim düşüncem . 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

Propagandanın neresi  demokratik bir haktır ?

bir düşünceyi empoze ederek  nasıl demokratik  olduğunu  savuna bilirsin ki ?  

Geçmiş hükümetlerden hangisi işsizliğe  çare buldu ? hangisi kıbrıs  sorununu  çözdü  ve ermeni sorununu çözdü ? Hepsi iktidara geldi  ve hiç biride yapamadı.

buda benim düşüncem . 

öncekiler çare bulamadı bunlarda bulmasada olur mu diycez?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:

aynı görüşteyiz ama mantık inanılmaz hatalı...

akp bugun önümüze mükemmel bir anayasa getirse sırf ermeni kıbrıs kürt sorunlarını çözemedi diye mi hayır diyecez?

hayır, akp yaptıklarıyla (yani kadrolaşma , adam kayırma, yolsuzluk vs..) ne kadar demokratik olduğunu gösterdi.MEsajımda da değim gibi bizim sorunumuz anayasanın değişmesi dğeil, bunu akpnin yapması.

Toplam Hit: 8009 Toplam Mesaj: 70