folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Işığı 1 Trilyon Kat Yavaşlatırsak

Işığı 1 Trilyon Kat Yavaşlatırsak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Uygun birzamanda izleyeyim. Merak etim ilginc birseye benziyor..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Oha adamlar open souce yapmışlar lan bide.  Çok harika bir buluş. Adamlar ışık hızında foto ile uğraşıyorlar bizde ...

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

adamlar uzayı bıraktı zamanda yolculuk moduna geçti biz hala elizabeth..

In every job there is a no
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

şunları görünce dahada çok üzülüyorum şu ülkeye. amk bizim derdimiz twitter ı kapatmak miillet nelerle uğraşıyor.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    izleyemedim. indiremedimde download kismindan. ne iş!? wtf.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

izlerken oha çüş yuh dedim neden mi bizim uğraştığımız işlere bakın birde admaların uğraştıklarına bakın .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

şunları görünce dahada çok üzülüyorum şu ülkeye. amk bizim derdimiz twitter ı kapatmak miillet nelerle uğraşıyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Sistemdeki kusursuzluk beni yine hayretler içerisinde bıraktı, Nasıl bir zeka bu olasıkları hesaplıyor anlamış değilim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Hocalar biz nelerle uğraşıyoruz lafının anlamı nedir? Kişi yaşamını birşeyler keşfetmeye odaklarsa zaten sınır tanımaz. Kimse bu adamın eline bu imkanları verip "Al bakayım ışığı bilmem kaç milyar kat yavaşlatılmış kamerada izle" demiyor. 

İş kişide bitiyor gerisi teferruat.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zgmanco
    zgmanco's avatar
    Erkek

İmrenmemek elde değil.

Toplam Hit: 4942 Toplam Mesaj: 35