İsim Öneriniz Nedir?
-
Sevgili müridler, bilgisayar ve güvenlik sistmeleri satış uygulama ve teknik desteği alanında faliyet gösterecek olan bir ticarethane açmayı düşünüyoruz. isim aramaktayız.saha, Bilişim,bilgisayar,bilgisayarlı güvenlik sistemleri,
kolay, okunaklı,akılda kalıcı, bilgisayar ve servis gibi kelimelrim kısaltılmışları olabilir.isimi tescil ettirirken sorun çıkmaycak bi isim arıyoruz.yapıcı fikirlerinizi bekliyorum
-
Türkiye Türkleri olsun. Logon'da TT harflerinden oluşan güzel bir şekil olsun.
-
edit.
-
tbt security vs felan
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Türkiye Türkleri olsun. Logon'da TT harflerinden oluşan güzel bir şekil olsun.
arkadaşlar isim önerilerinizi bekliyorum.uygun bi isim çıkacaktır elbette -
çogu microsoft'u mikrosoft die okur :D mikrosoft yap sende herkesin aklında olar
-
yassun bunu yazdı:
çogu microsoft'u mikrosoft die okur :D mikrosoft yap sende herkesin aklında olar
maykrosoft mu := olacak mikrosoft uygun değil saol -
Tahribat Bilişim..
-
Üniye Baslamadan Önce Dükkanımız vardı isim hakkı fılan yok hanı bılgıne :D
Alkatek= Alarm Kamera Teknolojılerı
ins dikiş tutturursunuz artık pronet vguard gate elektornık vs. basını aldı gıdıyor pıyasaya para gırdısı cok dustu
-
gozkopat bunu yazdı:
Üniye Baslamadan Önce Dükkanımız vardı isim hakkı fılan yok hanı bılgıne :D
Alkatek= Alarm Kamera Teknolojılerı
ins dikiş tutturursunuz artık pronet vguard gate elektornık vs. basını aldı gıdıyor pıyasaya para gırdısı cok dustu
bilgilendirmen için saol,pronetin pozisyonunun farkındayım vguard ta zaten türkiye disribtörü ile çalışıyor yurt dışından gelip uygulama yapmıyor.para girdisi çok düştü derken neyi kastettiğini tam anlayamdım.işleri bu firmalar alıp yapıyor mu demek istiyorsun.?zaten amcımız sadece güvenlik kamerası değil.Windows server kurulumları,bilgisayar ve sarf malzemeleri satışı teknik desteği,yıllık bakım sözleşmeleri Küçük ve orta çaplı network kurulumlarından ibaret.amacımız işini düzgün yapmayan firmalrın servisini almak. alarm işine zaten hiç girmeyeceğiz.getirisi çok az.talep olursa başka arkadaşlara yönlendireceğim.
sizin mekan ne oldu kapattınızmı?
-
i-tech
ay-tech