İsimtescil De Sorun Mu Var?
-
-
Fakof ne demek ?
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Fakof ne demek ?
hocam ( bknz: fuck off )
-
incele :)
-
zaten kullanıcısı değilim domain kontrol için baktım o sebepten.. iyi sıkıntı yokmuş :D
o kadar isimtescili övüyorlardı gitti mi dicektim -
zone bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Fakof ne demek ?
Keşke dilimizi kullansaydınız. Aslında anlamını biliyor olmama rağmen yinede sordum. Nedeni ise Türkçe kullanılmamasına dikkat çekmekti. Güzel bir dilimiz var, olabildiğince yerli malı kullanmalıyız. Kusura bakmayın konuyu kaydırdım. Ancak düzgün Türkçe kullanımı önemlidir arkadaşlar..
:)
-
PathfindeR00 bunu yazdızone bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Fakof ne demek ?
Keşke dilimizi kullansaydınız. Aslında anlamını biliyor olmama rağmen yinede sordum. Nedeni ise Türkçe kullanılmamasına dikkat çekmekti. Güzel bir dilimiz var, olabildiğince yerli malı kullanmalıyız. Kusura bakmayın konuyu kaydırdım. Ancak düzgün Türkçe kullanımı önemlidir arkadaşlar..
aynen hocam bende kendime kızdım kızmadım değil..
zone tarafından 21/Eki/12 04:53 tarihinde düzenlenmiştir
ama kendi dilimizce küfretmek istemedim.. dilimize saygıdan
şimdi ingilizcenin amk. da denir burda ama işte şattımadıfakı dis lenguiç daha böle oturaklı.. şırrrak diye oturdu mesela şuan :) -
red hack yaptı :O isimtecilin omurgası bozuldu elemanlardan birisi fişi çekmiş falan beyler takmayın düzelir.
-
isimtescilin facebook sayfasindan ve twitter profilinden bilgi alabilirsin
-
Salak heriflerle bir isim kalmadi hala bilgilendirme mailini bana da gonderiyorlar. Fi tarihinde bir domain almistim.
-
cloud a geçiyorlar, sunucuları hybrit kullanacaklar, bir problem yok yani.