İsimtescilden 1 Yıl Bedava Hosting

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

arkadaşlar isimtescil üzerinde almış olduğuz bir domaininiz var ise 

bedava hosthttp://www.isimtescil.net/webklavuzu/ucretsiz-web-sitesi.aspx

ucuz domainler bedavadan biraz pahalı : http://www.isimtescil.net/Uye-Yonetim-Sayfasi.aspx

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

daha önce kredi kartlarını loglarını ve ayrıca Kadriye Hanım gibi bir destek personelinin olduğunu da belirtelim de kimsenin başı yanmasın :) 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

daha önce kredi kartlarını loglarını ve ayrıca Kadriye Hanım gibi bir destek personelinin olduğunu da belirtelim de kimsenin başı yanmasın :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

kişiyi tanımıyorum :D muhatapda olmadım bu zamana kadar :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

Tanımıyorum bu kişiyi, firmaylada hiç çalışmadım ama bu iki adamıda severim , sürüye katılıyorum. Mutluyum

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    FCN bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

Tanımıyorum bu kişiyi, firmaylada hiç çalışmadım ama bu iki adamıda severim , sürüye katılıyorum. Mutluyum

Kadriye iyidir, melek gibidir :)

Edit :

Alan varsa haber verirse sevinirim :)

ÜCRETSİZ
    1 GB Trafik

HoLyCat tarafından 04/Nis/16 13:31 tarihinde düzenlenmiştir

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Easx bunu yazdı
    FCN bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

Kadriye iyidir, melek gibidir :)

Edit :

Alan varsa haber verirse sevinirim :)

ÜCRETSİZ
    1 GB Trafik

ben kullanmaya basladım :D  + web sitesi edit aracınıda ücretsiz kullandırıyor

linki pm attım hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @sRcN öle bir anlatım olmuş ki, :D te hmmmiina -.^)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Hosttaki maillerin hepsini silmişlerdi muhatap bulamamıştım. Bence iki kez düşümün. Ben müzik bile upload etmem 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 2338 Toplam Mesaj: 13
host