Isınınca Windows A Girmiyor!
-
S.a mürid agalar benim bi problemim var - 2 gündür işlemci 55 derecenin üstüne cıktımı reset atıyo yada mavi hata ekranı cıkıo ve daha sonra windows ekranına gelmeden sürekli reset atıo.İlk önce sistemde bi hata var zannettim ama bilgisayarı biraz kapatım sogumasını bekleyince düzelio yaws daha önce hiç olmazdı, napayım sizce
işlemci:
p4 3.0 HT -
bios ayarlarından yapılıo o. Bilg. açılırken del'e bas setuptan ayarla. Bi de 55 dereceye çıkıyorsa kasayı deiştir.
-
aga bios a girip ne yapacamki :D ne ayar cekebilirim yani ordan
-
yeni bi fan al..
-
Ee intel bu o sıcaklıklarda bile dayanıyor.Amd olsaydı şimdiye 50 defa yanmıştı :))
-
sipidik yaws zaten gecen sene deiştirmiştim cooler master taktım o yaz cok ii sorun olmadan calısmıstı , hatta eski işlemci fanınıda kasaya taktım ii soğutsun die:D
-
klima tak :D ne bilm abi kasayı veya işlemciyi deişdir artık kac yıllık alet??bide amd ye laf atarlar daha 30 derece olmadı 64 bt
Ee intel bu o sıcaklıklarda bile dayanıyor.Amd olsaydı şimdiye 50 defa yanmıştı :))
hieeeytt amd laf yoq uleeaa :D -
firex hoca bios ta baktım 60-90 arası tehlikeli dio ama dediğim gibi 55 de nanay oluo fan 3150 devirde calısıo şuan
-
sipidik hoca 3.0 işlemci yaw daha 1.5 senelik
-
usta real kurdun dusurduğu işlemciyi senmi aldın :D euaheuahue
-
Hitbaytar işlemcin sana mesaj veriyor."Yeter artık 1,5 sene takıldığın biraz para harcada yolumuzu bulalım"
Toplam Hit: 2800 Toplam Mesaj: 14