folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Işınlanma İle İlgili Soru ?

Işınlanma İle İlgili Soru ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Selamun Aleyküm Hayırlı Akşamlar

arkadaş ışınlanma diye bir şey söyledi ama düşündüm büyük bi soru işareti oldu bu :S

şimdi ben burdayım ve bir şey var ondan geçiyorum mesela kocaelideyim adanaya geçiyorum :S arkadaş yanlışmı anlattı benmi yanlış anlamadım bilmiyorum japonlar bulmuş sözde ama daha ilerletme durumundaymış

böyle birşey var ise hakkında bilgi veririmisiniz yoksa ta amk onun

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

yapılabildiğini duymadım daha ;)

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

hocam, ışınlanma temel olarak seni enerjiye dönüştürüp ,o enerjiyi taşıyıp(ışınlayıp) ,ışınlandığın yerde tekrar vücüda dönüştürmek.
    haberlerde falan vardı atom ışınlama falan diye ama bize gelmesi çok uzun sürer

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

o işlem seni çok kucuk parçalara ayırıp..sonra tekrar ışınlanacak yerde birleştirmeye yarıyor..

Ve şu anki çalşmaları öyle insan kadar büyük değil..

Çok kuck şeyler üzerine ..çok çok kucuk şeyler üzerine olması laızm..

Ve şöyle bi sorunları vardı..parçlara ayırdıkdan sonra..tekrar birleştirememe..yani atom parçalarına ayırıyorlar..ama sonra ışınlandığı yerde tek parça halinde olmuyor..Valla yıllar önce böyle şeyler okumuştum..Ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilmiyorum..

yorgun senarist .]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

hacı fizik derslerini hiç mi dinlemedin amk :-)

yoksa  einstein denen adamı hiç mi duymadın :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

küçük parçalara bölüp bazı parçaları koymassa makina... sonuçta makina güven olmaz.. Bence bizim nesil ölene kadar ışınlanma geldi gelecek diye konuşur.. bizden sonrakiler görecek herhalde.. o yüzden koy ver gitsin hocam..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

bi ara bi fareyi ışınlamışlardı ama yarım yamalak çıkmıştı hayvancağız. ama merak etme isviçreli bilim adamları çalışıyormuş :p

We can be more, we can be much more.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MsXLaBs
    MsXLaBs's avatar
    Erkek

hocam buna benzer bişi hayvanlar üzerinde denenmiş yanlış hatırlamıyorsam daha parçaları bulunamamış..!

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

şu ana kadar 16 km lik bir mesafede veri ışınlanabildiğini duydum. ama canlı veya cisim ışınlaması şu aanki teknolojiyle mümkün değil.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

benim kafama takılan şu canlıyı ışınladıklarını düşünelim akıl nolucak ruh falan? ne acayip işler bunlar mk

We can be more, we can be much more.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:
    -----------------------------

benim kafama takılan şu canlıyı ışınladıklarını düşünelim akıl nolucak ruh falan? ne acayip işler bunlar mk

-----------------------------

anlamadım gitti bende

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
Toplam Hit: 8070 Toplam Mesaj: 56