folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İskandinav Ülkelerine Giden Var Mı? (İSVEÇ VB.)

İskandinav Ülkelerine Giden Var Mı? (İSVEÇ VB.)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

gerçekden güzel ülkedir,karı s.kecem diye gitmiyorsansa bişekilde hayatda kalırsın zamanla ortama uyup gidersin,zor bir süreçdir ama başara bilirsin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Bak benim de gonlumde var iskandinav ulkelerinin birinde birkac ay kalmak. Kismet.

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

norveçte ki petrol firmalarında sondaj firmalarında iş bulursanız kral sizsiniz. çalıştığın süre kadar tatil yapıyorsun yani 1 ay çalıştın 1 ay tatil yapıyorsun. ve aldığın para çok yüklü. kısacası çalıştığın süreden sonra aldığın parayla ispanyada vs çok güzel uzun bir tatil yapabilirsin

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

norveçte 3 yıl kaldım okumak için bi ara bu mesajı editleyip yazarım gördüklerimi yaşadıklarımı vs...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

norveçte 3 yıl kaldım okumak için bi ara bu mesajı editleyip yazarım gördüklerimi yaşadıklarımı vs...

bekliyoruz hocam.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

dünyada yasanacak en güzel ülke KANADA gerisi boş

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı

dünyada yasanacak en güzel ülke KANADA gerisi boş

neye ve kime göre hocam ? :)

neden kanada :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Beyler dünyanın en güzel ülkesini kurmak sana kalmıştır.Dünyanın en güzel ülkesi diye amerikaya göçüp sürünende çok,kimsenin beğenmeyeceği Irakda iş yapıp parayı bok gibi götürende çok.

İsveç daha temizdir,hak hukuğu gelişmiştir,karısı güzeldir ama para önemli bişey.

Yani İsveçde,Canada da falan senin gibi zamanında gitmiş başarılı olmuş yada olamamış milyon tane Türk,arap,iranlı,pakistanlı,çinli var.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

Kimsenin hevesini kırmak gibi olmasında dışardan göründüğü gibi değilmiş hacı oralar gelirin yüksek olması bi sik ifade etmiyormuş yani ( ben turizm bölgesinde emlakçılık işindeyim) o yüzden her memleketten insanla çalışıyoruz mesala norveçte bir paket sigara 35-40 TL imiş ortalama bir ev kirası 5000 TL ye falan denk geliyormuş dışarda yemek yemeye kalktın en dandik yerde 100 Tl hesap ödüyormuşsun

ordakilerede türkiye cennet geliyor adamlar diyo iş konusunda rahat işe 5 dakka 10 dakka geç kaldın kimse siklemiyor işin var çıktın gittin kimse siklemiyor norveçte sıkıya geç kal işe diyorlar mesala sonra burda hergün dışarıya çık ye iç gez paran yetiyor diyorlar.

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    Gzx bunu yazdı

Kimsenin hevesini kırmak gibi olmasında dışardan göründüğü gibi değilmiş hacı oralar gelirin yüksek olması bi sik ifade etmiyormuş yani ( ben turizm bölgesinde emlakçılık işindeyim) o yüzden her memleketten insanla çalışıyoruz mesala norveçte bir paket sigara 35-40 TL imiş ortalama bir ev kirası 5000 TL ye falan denk geliyormuş dışarda yemek yemeye kalktın en dandik yerde 100 Tl hesap ödüyormuşsun

ordakilerede türkiye cennet geliyor adamlar diyo iş konusunda rahat işe 5 dakka 10 dakka geç kaldın kimse siklemiyor işin var çıktın gittin kimse siklemiyor norveçte sıkıya geç kal işe diyorlar mesala sonra burda hergün dışarıya çık ye iç gez paran yetiyor diyorlar.

hocam o kiralarının tl cinsinde olduğuna emin misiniz? 

örneğin orda yeni bir üni mezunu . 30.000 krona alıyor .buda http://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=30000&From=SEK&To=TRY

8 bin lira türk lirası eder.

kaynak : http://pelatros.blogspot.com/2011/03/isvecte-muhendis-maaslar-ne-kadardr.html

my4 tarafından 30/Nis/13 12:17 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 5279 Toplam Mesaj: 47