İşkur Eğitim Programları?
-
İş başı garantili eğitimleri var.
Sistem şu . seni yetiştiriyorlar kurs bitiminde zaten çalışacağın yer belli oluyor gidip başlıyorsun.
Kariyer de bir ton ilan firma ilanı vermiş. yazmış önce 4 ay işkurdan eğitim alınıcak sonra başlanıcak vs vs gibi.
Şimdi ben muhasebe için arıyordum.
web tasarım kursu buldum. engelli lere veriliyormuş o o yüzden eledim
Fakat yine kurs sonu meslek başı şeklinde programlama kursu var.
150 gün sürüyor 1100 gibi bir saat toplamda haftanın 6 günü gidiyorsun.
birde üstüne gittiğin her gün için 25 tl veriyorlar.
şimdi buradan alınıcak programlama dersi nedir ne değildir.
web kursu alanlar sonradan bilmemne reklamcılık şirketinde başlıyorlar işe hemen.
-
evet böyle programlar çok önemli. bilgi için resmi site ve faydalı bir facebook adresi paylşıyorum.
https://www.facebook.com/iskurumu
-
kurslardaki eğitimi seviyewsini kalitesini . alacağın sertifikanın geçerliliğini . sana bulacakları işin ne olduğunu reklam die gidersin bi tabelacıda çıraklık yaparsın demedi deme o sana verecekleri 25 tl nin sonradan geri alınıp alınmayacağını iyi araştır. ( sanırım herkesin 1 kes ücretsiz kurs alma hakkı vardı işkurdan .bi ara silahlı güvenlik kursu açmışlardı ruhsat parasına kadar onlar karşılamışlardı )
işkur = kölebul !
edit= işkurda her tc vatandaşının 1 Danışmanı var bağlı olduğun işkura gidersen yada netten bakarsan ulaşıp ayrıntılı bilgi alabirirsin
samaccc tarafından 03/Haz/15 15:52 tarihinde düzenlenmiştir
-
benim merak ettiğim şu açıklamalar kısmında filan meslek değiştirmek isteyenler filan falan demişler.
evet iktisat okudum çok pişmanım. daha önceden konuda açmıştım . pc ile alakalı olmalıydı benim mesleğim filan falan diye.
şimdi bu 4 5 ayda cidden nitelikli bir şey öğretiyorlarmı?
haftada 6 gün sabah 9 akşam 18 olunca biraz bana iyi gibidir geldi.
birde bu programlar işbaşı programı oalrak geçiyor.
tamam kurs bitti işe başladık. peki sonra o işden çıkınca kursta aldığım eğitimle kolay başka iş bulabilirmiyim?
-
Isgarantili istihdam kurslari :D
bu kurslarda amac is verenin tesvik almasini saglamak bu nedenle iskur aracilgi ile kurs snrasi personel aliyor ve bir sure sonra bunlari gonderiyor.ben de guzel bir uygulama saniyordum fakat istihdam konusunda doktora arastirmalari olan bir hocam konuyu anlatmisti.
is garantisinden ziyade kendini gelistirecek olan kursu bul .izmir demi bakiyorsun.aslinda iibf izmir de istanbulda okuyan bir ogrenci isen kendini gelistiriyorsan guzel bolum.sen kpss dende yapamayacagini anladin :D .kolay degil A dan hazirlanmak sikko egitim standart lisans gibi degil .kiyaslanacak olcude degil
-
hipokondriyak bunu yazdı
Isgarantili istihdam kurslari :D
bu kurslarda amac is verenin tesvik almasini saglamak bu nedenle iskur aracilgi ile kurs snrasi personel aliyor ve bir sure sonra bunlari gonderiyor.ben de guzel bir uygulama saniyordum fakat istihdam konusunda doktora arastirmalari olan bir hocam konuyu anlatmisti.
is garantisinden ziyade kendini gelistirecek olan kursu bul .izmir demi bakiyorsun.aslinda iibf izmir de istanbulda okuyan bir ogrenci isen kendini gelistiriyorsan guzel bolum.sen kpss dende yapamayacagini anladin :D .kolay degil A dan hazirlanmak sikko egitim standart lisans gibi degil .kiyaslanacak olcude degil
Kpss calismaya devam. Ama kpss benim icin amac degil.
ben sinava girdikten sonra.bos durmak istemiyorum.
-
samaccc bunu yazdı
kurslardaki eğitimi seviyewsini kalitesini . alacağın sertifikanın geçerliliğini . sana bulacakları işin ne olduğunu reklam die gidersin bi tabelacıda çıraklık yaparsın demedi deme o sana verecekleri 25 tl nin sonradan geri alınıp alınmayacağını iyi araştır. ( sanırım herkesin 1 kes ücretsiz kurs alma hakkı vardı işkurdan .bi ara silahlı güvenlik kursu açmışlardı ruhsat parasına kadar onlar karşılamışlardı )
işkur = kölebul !
edit= işkurda her tc vatandaşının 1 Danışmanı var bağlı olduğun işkura gidersen yada netten bakarsan ulaşıp ayrıntılı bilgi alabirirsin

işkurdan dediğin kursa gitmiş olan biriyle çalışıyorum
şöyle anlatayım bugün işten çıkarken telefonda konuşuyordu şöyle diyordu
"bıktım artık , kaçıcam abi, canıma yetti yeter artık. işim var ama bitirmeden çıkmaıyorum lanet olsun...."
önemli olan nerde çalıştığın.
ben bunu bilir bunu söylerim.
çünkü aynı mesleği yapıp
biri gecekondu,
biri villa gibi ayrımsal bir çalışma ortamı olan var.
üniveriste bitirsin, yabancı dil öğrenirsin , kendini geliştirisin. sonra ilk okul u zor bitimiş öküzün biri başına patron olur.
bundan sonrası küçük emrah filmleri gibi acılı :))
-
nerdesin hocam sen? istanbuldaysan yardımcı olabilirim bi konuda ya da istanbul'a gitme imkanın varsa..
-
Izmirdeyim.
valla istanbulda ayakta kalabilecegim bir durumda istanbulada yerlesirim. Ben kendim is ararken ztn izmir ankara istanbul bursa izmit vs olarak aratiyorum
-
done.
unbalanced tarafından 03/Haz/15 23:43 tarihinde düzenlenmiştir -
edit büdüt
Komutan tarafından 04/Haz/15 00:25 tarihinde düzenlenmiştir