İşkur Eğitim Programları?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

İş başı garantili eğitimleri var.

Sistem şu . seni yetiştiriyorlar  kurs bitiminde zaten çalışacağın yer belli oluyor gidip başlıyorsun.

Kariyer de bir ton ilan firma ilanı vermiş. yazmış önce 4 ay işkurdan eğitim alınıcak sonra başlanıcak vs vs gibi.

Şimdi ben muhasebe için arıyordum. 

web tasarım kursu buldum.  engelli lere veriliyormuş o o yüzden eledim

Fakat yine  kurs sonu meslek başı şeklinde programlama kursu var.

150 gün sürüyor  1100 gibi bir saat toplamda  haftanın 6 günü gidiyorsun.

birde üstüne gittiğin her gün için 25 tl veriyorlar.

şimdi buradan alınıcak programlama dersi nedir ne değildir.

web kursu alanlar sonradan bilmemne reklamcılık şirketinde başlıyorlar işe hemen.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

evet böyle programlar çok önemli. bilgi için resmi site ve faydalı bir facebook adresi paylşıyorum.

www.iskur.gov.tr

https://www.facebook.com/iskurumu

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

kurslardaki eğitimi seviyewsini kalitesini . alacağın sertifikanın geçerliliğini . sana bulacakları işin ne olduğunu reklam die gidersin bi tabelacıda çıraklık yaparsın demedi deme o sana verecekleri 25 tl nin sonradan geri alınıp alınmayacağını iyi araştır. ( sanırım herkesin 1 kes ücretsiz kurs alma hakkı vardı işkurdan .bi ara silahlı güvenlik kursu açmışlardı ruhsat parasına kadar onlar karşılamışlardı ) 

işkur = kölebul  !

edit= işkurda her tc vatandaşının  1 Danışmanı var bağlı olduğun işkura gidersen yada netten bakarsan ulaşıp ayrıntılı bilgi alabirirsin

samaccc tarafından 03/Haz/15 15:52 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

benim merak ettiğim şu açıklamalar kısmında filan meslek değiştirmek isteyenler filan falan demişler.

evet iktisat okudum çok pişmanım. daha önceden konuda açmıştım . pc ile alakalı olmalıydı benim mesleğim filan falan diye.

şimdi bu 4 5 ayda cidden nitelikli bir şey öğretiyorlarmı?

haftada 6 gün sabah  9 akşam 18 olunca biraz bana iyi gibidir geldi.

birde bu programlar işbaşı programı oalrak geçiyor.

tamam kurs bitti işe başladık. peki sonra o işden çıkınca kursta aldığım eğitimle kolay başka iş bulabilirmiyim?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Isgarantili istihdam kurslari :D

bu kurslarda amac is verenin tesvik almasini saglamak bu nedenle iskur aracilgi ile kurs snrasi personel aliyor ve bir sure sonra bunlari gonderiyor.ben de guzel bir uygulama saniyordum fakat istihdam konusunda doktora arastirmalari olan bir hocam konuyu anlatmisti.

is garantisinden ziyade kendini gelistirecek olan kursu bul .izmir demi bakiyorsun.aslinda iibf izmir de istanbulda okuyan bir ogrenci isen kendini gelistiriyorsan guzel bolum.sen kpss dende yapamayacagini anladin :D .kolay degil A dan hazirlanmak sikko egitim standart lisans gibi degil .kiyaslanacak olcude degil

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

Isgarantili istihdam kurslari :D

bu kurslarda amac is verenin tesvik almasini saglamak bu nedenle iskur aracilgi ile kurs snrasi personel aliyor ve bir sure sonra bunlari gonderiyor.ben de guzel bir uygulama saniyordum fakat istihdam konusunda doktora arastirmalari olan bir hocam konuyu anlatmisti.

is garantisinden ziyade kendini gelistirecek olan kursu bul .izmir demi bakiyorsun.aslinda iibf izmir de istanbulda okuyan bir ogrenci isen kendini gelistiriyorsan guzel bolum.sen kpss dende yapamayacagini anladin :D .kolay degil A dan hazirlanmak sikko egitim standart lisans gibi degil .kiyaslanacak olcude degil

Kpss  calismaya devam. Ama kpss benim icin amac degil.

ben sinava girdikten sonra.bos durmak istemiyorum. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    samaccc bunu yazdı

kurslardaki eğitimi seviyewsini kalitesini . alacağın sertifikanın geçerliliğini . sana bulacakları işin ne olduğunu reklam die gidersin bi tabelacıda çıraklık yaparsın demedi deme o sana verecekleri 25 tl nin sonradan geri alınıp alınmayacağını iyi araştır. ( sanırım herkesin 1 kes ücretsiz kurs alma hakkı vardı işkurdan .bi ara silahlı güvenlik kursu açmışlardı ruhsat parasına kadar onlar karşılamışlardı ) 

işkur = kölebul  !

edit= işkurda her tc vatandaşının  1 Danışmanı var bağlı olduğun işkura gidersen yada netten bakarsan ulaşıp ayrıntılı bilgi alabirirsin

işkurdan dediğin kursa gitmiş olan biriyle çalışıyorum

şöyle anlatayım bugün işten çıkarken telefonda konuşuyordu şöyle diyordu

"bıktım artık , kaçıcam abi, canıma yetti yeter artık. işim var ama bitirmeden çıkmaıyorum lanet olsun...."

önemli olan nerde çalıştığın.

ben bunu bilir bunu söylerim.

çünkü aynı mesleği yapıp

biri gecekondu,

biri villa gibi ayrımsal bir çalışma ortamı olan var.

üniveriste bitirsin, yabancı dil öğrenirsin , kendini geliştirisin. sonra ilk okul u zor bitimiş öküzün biri başına patron olur.

bundan sonrası küçük emrah filmleri gibi acılı :))

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

nerdesin hocam sen? istanbuldaysan yardımcı olabilirim bi konuda ya da istanbul'a gitme imkanın varsa.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Izmirdeyim.

valla istanbulda ayakta kalabilecegim bir durumda istanbulada yerlesirim. Ben kendim is ararken ztn izmir ankara istanbul bursa izmit vs olarak aratiyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

done.

unbalanced tarafından 03/Haz/15 23:43 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Komutan
    Komutan's avatar
    Erkek

edit büdüt

Komutan tarafından 04/Haz/15 00:25 tarihinde düzenlenmiştir

"Hiç kimse bir başkasını satın alabilecek kadar zengin ve kendisini satmak zorunda kalabilecek kadar fakir olmamalıdır" J. J. Rousseau
Toplam Hit: 1504 Toplam Mesaj: 13