folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İŞKUR Ortaklığı İle Türkiye‘Nin Bilişimcilerini Eğitiyor Ve İş Dünyasına Hazırlıyoruz

İŞKUR Ortaklığı İle Türkiye‘Nin Bilişimcilerini Eğitiyor Ve İş Dünyasına Hazırlıyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------

sunu bilin öncelikle, bu egitimler okulların acıldıgı dönemde baslayacak ve sadece hafta ici.

yani ögrenci olup da "keske X sehrinde de olsaydı" diye dövünmeyin, zaten öyle bir sansınız yok.

Nerden biliyon kardeş :) sakaryada bilgisayar mühendisliği okuyorum ama haftanın 5 günü ankarada çalışıyorum, çalışma saatlerimede denk gelmiyor. kurslar ankarada olsa her türlü giderim :)

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

sunu bilin öncelikle, bu egitimler okulların acıldıgı dönemde baslayacak ve sadece hafta ici.

yani ögrenci olup da "keske X sehrinde de olsaydı" diye dövünmeyin, zaten öyle bir sansınız yok.

2. öğretim rahatca gidiyor ki arkadaşlarım bu sene gitti

ayrıca akşam gittiğin için adamlar esnek davranıyor

2. öğretim olanlar sürekli işkuru takiplesin

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SARI bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

Nerden biliyon kardeş :) sakaryada bilgisayar mühendisliği okuyorum ama haftanın 5 günü ankarada çalışıyorum, çalışma saatlerimede denk gelmiyor. kurslar ankarada olsa her türlü giderim :)

sen süper adamsın avni, hem okur hem ankarada calısır, 5 cayını da izmir'de icersin, yaparsın sen.

@kreyzi

demek istedigim de örgün ögretimdi zaten, hani belirtmemisim ama anlamanız gerekirdi, yine de uyarın icin tesekkür.

esneklik konusunda yanılıyor olmalısın, derse gec kalmaya belki bir sey demezler ama belirli bir katılım yapmadıgında ciziyorlar üzerini.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

emirreis orda eğitim gördü

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

Java üzerine hiçbir bilgim yok fakat gidip gerçekten eğitim almak isterim . İllaki bir bilgi birikimi istiyorlar mı arkadaşlar kayıt için yoksa başvuru yapmakta fayda varmıdır , ne dersiniz ? 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

SARI bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

sen süper adamsın avni, hem okur hem ankarada calısır, 5 cayını da izmir'de icersin, yaparsın sen.

@kreyzi

demek istedigim de örgün ögretimdi zaten, hani belirtmemisim ama anlamanız gerekirdi, yine de uyarın icin tesekkür.

esneklik konusunda yanılıyor olmalısın, derse gec kalmaya belki bir sey demezler ama belirli bir katılım yapmadıgında ciziyorlar üzerini.

valla hocu artık kurs yapana mı bağlı şehire mi bilmiyorum çoğu zaman kahveye gidiyorduk adamlar çizmiyordu

oaradaki bi eleman demişti çizme işi kolay değil adamlar sizin üzerinizden günlük para kazanıyor diye

tabi yere ve adamına göre değişir mi bilmem misal bizimkiler 2 ay uygulama vardı (seramik kursu) okul bitti diye beraber memlekete geldik

paraları yattı bu ay sıkıntısız

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:

bir firmada sigortalı olarak çalışıyorum bu duruma mani olabilir mi ? ayrıca ne zaman başlayacak kurs acaba

Hocam benim bildiğim kadarıyla herhangi bir kurumda çalışmıcaksın  sigortalı olmıcaksın öğrenci olmıcaksın sonra kurs saatlerine gelince daha belli olmaz bence :) 

ZalımMadam.10.07.24
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

nevorapat bunu yazdı:

HanDsomE bunu yazdı:

bir firmada sigortalı olarak çalışıyorum bu duruma mani olabilir mi ? ayrıca ne zaman başlayacak kurs acaba

Hocam benim bildiğim kadarıyla herhangi bir kurumda çalışmıcaksın  sigortalı olmıcaksın öğrenci olmıcaksın sonra kurs saatlerine gelince daha belli olmaz bence :) 

hocam ozaman her türlü ofsayttayız olmayacaksın dediğin herşey mevcut :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:

evet, çalışmıyor olman gerekiyor.

Gel bili bili gates
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:

nevorapat bunu yazdı:

HanDsomE bunu yazdı:

hocam ozaman her türlü ofsayttayız olmayacaksın dediğin herşey mevcut :D

Aynen hocam mantıklı olanıda o zaten sen  bir yerde çalışıyosun birde kursa yazılırsan diger işsizlere ne olucak :D  kurslar  4 5 ay sürüyo bildigim aylıkda 300 400 lira bi işsiz için yeterli :D ondan boşver sen :D 

ZalımMadam.10.07.24
Toplam Hit: 3119 Toplam Mesaj: 30