İŞKUR Ortaklığı İle Türkiye‘Nin Bilişimcilerini Eğitiyor Ve İş Dünyasına Hazırlıyoruz
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------sunu bilin öncelikle, bu egitimler okulların acıldıgı dönemde baslayacak ve sadece hafta ici.
yani ögrenci olup da "keske X sehrinde de olsaydı" diye dövünmeyin, zaten öyle bir sansınız yok.
-----------------------------Nerden biliyon kardeş :) sakaryada bilgisayar mühendisliği okuyorum ama haftanın 5 günü ankarada çalışıyorum, çalışma saatlerimede denk gelmiyor. kurslar ankarada olsa her türlü giderim :)
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------sunu bilin öncelikle, bu egitimler okulların acıldıgı dönemde baslayacak ve sadece hafta ici.
yani ögrenci olup da "keske X sehrinde de olsaydı" diye dövünmeyin, zaten öyle bir sansınız yok.
-----------------------------2. öğretim rahatca gidiyor ki arkadaşlarım bu sene gitti
ayrıca akşam gittiğin için adamlar esnek davranıyor
2. öğretim olanlar sürekli işkuru takiplesin
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Nerden biliyon kardeş :) sakaryada bilgisayar mühendisliği okuyorum ama haftanın 5 günü ankarada çalışıyorum, çalışma saatlerimede denk gelmiyor. kurslar ankarada olsa her türlü giderim :)
-----------------------------sen süper adamsın avni, hem okur hem ankarada calısır, 5 cayını da izmir'de icersin, yaparsın sen.
@kreyzi
demek istedigim de örgün ögretimdi zaten, hani belirtmemisim ama anlamanız gerekirdi, yine de uyarın icin tesekkür.
esneklik konusunda yanılıyor olmalısın, derse gec kalmaya belki bir sey demezler ama belirli bir katılım yapmadıgında ciziyorlar üzerini.
-
emirreis orda eğitim gördü
-
Java üzerine hiçbir bilgim yok fakat gidip gerçekten eğitim almak isterim . İllaki bir bilgi birikimi istiyorlar mı arkadaşlar kayıt için yoksa başvuru yapmakta fayda varmıdır , ne dersiniz ?
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------SARI bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------sen süper adamsın avni, hem okur hem ankarada calısır, 5 cayını da izmir'de icersin, yaparsın sen.
@kreyzi
demek istedigim de örgün ögretimdi zaten, hani belirtmemisim ama anlamanız gerekirdi, yine de uyarın icin tesekkür.
esneklik konusunda yanılıyor olmalısın, derse gec kalmaya belki bir sey demezler ama belirli bir katılım yapmadıgında ciziyorlar üzerini.
-----------------------------valla hocu artık kurs yapana mı bağlı şehire mi bilmiyorum çoğu zaman kahveye gidiyorduk adamlar çizmiyordu
oaradaki bi eleman demişti çizme işi kolay değil adamlar sizin üzerinizden günlük para kazanıyor diye
tabi yere ve adamına göre değişir mi bilmem misal bizimkiler 2 ay uygulama vardı (seramik kursu) okul bitti diye beraber memlekete geldik
paraları yattı bu ay sıkıntısız
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------bir firmada sigortalı olarak çalışıyorum bu duruma mani olabilir mi ? ayrıca ne zaman başlayacak kurs acaba
-----------------------------Hocam benim bildiğim kadarıyla herhangi bir kurumda çalışmıcaksın sigortalı olmıcaksın öğrenci olmıcaksın sonra kurs saatlerine gelince daha belli olmaz bence :)
-
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------bir firmada sigortalı olarak çalışıyorum bu duruma mani olabilir mi ? ayrıca ne zaman başlayacak kurs acaba
-----------------------------Hocam benim bildiğim kadarıyla herhangi bir kurumda çalışmıcaksın sigortalı olmıcaksın öğrenci olmıcaksın sonra kurs saatlerine gelince daha belli olmaz bence :)
-----------------------------hocam ozaman her türlü ofsayttayız olmayacaksın dediğin herşey mevcut :D
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------evet, çalışmıyor olman gerekiyor.
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------hocam ozaman her türlü ofsayttayız olmayacaksın dediğin herşey mevcut :D
-----------------------------Aynen hocam mantıklı olanıda o zaten sen bir yerde çalışıyosun birde kursa yazılırsan diger işsizlere ne olucak :D kurslar 4 5 ay sürüyo bildigim aylıkda 300 400 lira bi işsiz için yeterli :D ondan boşver sen :D