Islamic Wallpapers

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Islam Wallpapers
    JPG | 96 Wall | 28 MB

http://www.rapidshare.com/files/96990849/Islam_Fit.rar

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    kan efekti iyi olmamış islamı kan içinde kullanmak cıks beğenmedim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Treasure
    Treasure's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Tanrı Seni Kutsasın Ertan...

Amin :|

Başta sn.başbakana bakanlara en ufak kamu çalışanlarına kadar.lütfen artık maçlarda küfürleşme olmasın.saha kenarlarına fasulye fidanları ekilsinki insanlar sakinleşsin.artık kulağı kopanlar coplananlar görmek istemiyoruz.yeterki takımlar artık ceza almasın başkanlar alamasın.hoplayıveren çekirge ile zıplayıveren çekirge arasındaki tek benzerlik,ikisin de veriyor olmasıdır.Yani iş gücüne paralel olarak verimlilikte de artış gözlenir.Bu sebepten kuşlar uçar ve otlar yeşildir.Alım gücü yüksek bir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    2. Resimdeki Kan Efekti hiç olmamış.. Hem estetik olmamış Hem İslam anlayışına uymamış..

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Treasure bunu yazdı:
    -----------------------------

Tanrı Seni Kutsasın Ertan...

Amin :|

hıyarlık madalyasını neden kazandığın belli...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hocalar valla ben yapmadım ... olaya şöyle bakın o zaman :) islam için kanımızı vermeye hazırırız.. o zaman herkes kızılaya kan vermeye koşsun.. :) böylece kan yenilenmiş olur vücudunuzda....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Treasure
    Treasure's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    ertan bunu yazdı:
    hocalar valla ben yapmadım ... olaya şöyle bakın o zaman :) islam için kanımızı vermeye hazırırız.. o zaman herkes kızılaya kan vermeye koşsun.. :) böylece kan yenilenmiş olur vücudunuzda....
    Sanırım madalyayı yanlış takmışlar ertancığım :(

Başta sn.başbakana bakanlara en ufak kamu çalışanlarına kadar.lütfen artık maçlarda küfürleşme olmasın.saha kenarlarına fasulye fidanları ekilsinki insanlar sakinleşsin.artık kulağı kopanlar coplananlar görmek istemiyoruz.yeterki takımlar artık ceza almasın başkanlar alamasın.hoplayıveren çekirge ile zıplayıveren çekirge arasındaki tek benzerlik,ikisin de veriyor olmasıdır.Yani iş gücüne paralel olarak verimlilikte de artış gözlenir.Bu sebepten kuşlar uçar ve otlar yeşildir.Alım gücü yüksek bir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

:) rene hoca yanlış yapmaz, merak etme... kimseyi de kayırmaz... Sen hak ederek almışsın.. daha söz söylemem bu konuda :)

başarıların devamını diliyorum...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ertan o treusemidir nedir profilini incele derim.kim olduğunu anlarsın. hala banlı değil var bişey bunda.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

:) kim olursa olsun hoca.. doğru neyse ben şaşmam..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Treasure
    Treasure's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

mayrip bunu yazdı:
    ertan o treusemidir nedir profilini incele derim.kim olduğunu anlarsın. hala banlı değil var bişey bunda.

destek@tahribat.com a mail at abicim, gelecek sefer sanada sorsunlar banlayalımmı die :),

Eksik kalma aman adminler üzülür sonra tüh nası mayripe sormadık die :(

Toplam Hit: 1669 Toplam Mesaj: 15