İşlem Ücreti Almayan Banka Hesabı
-
Banka Hesabı Açdırıcam Öğrencilerden Hiçbir Para Talep Etmiyorlarmış Sanırım Açık Öğretimde Buna Dahilmi Hangi Bankalarda Var Bu Uygulama Kullanan Varmı ?
-
İş bankasından para almıyorlar.Kardeşim kullanıyor öğrenciden para kesmiyorlar iş bankası tercihimdir
-
aref bunu yazdı:
-----------------------------
İş bankasından para almıyorlar.Kardeşim kullanıyor öğrenciden para kesmiyorlar iş bankası tercihimdir
-----------------------------açık öoğretimide kabul edermi ?
-
iş bankası öğrenciden yıllık aidat almıyor, işlem ücreti zaten alınmıyor bankamatikten işlem yaparken
açıköğretim de kabul edilse gerek öğrenci belgesiyle öğrenci kimliğiyle başvurun bi.
-
2 otomatik ödeme talimatı ile garanti de almıyor diye biliyorum her zaman garanti daha iyi sadece sanal kart özelliği yeter
aylık 70 lira vermeye razıyım sırf bu yüzden :)
-
PanxeR bunu yazdı:
2 otomatik ödeme talimatı ile garanti de almıyor diye biliyorum her zaman garanti daha iyi sadece sanal kart özelliği yeter
-----------------------------sanalkart alayında var ?
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------sanalkart alayında var ?
normal kredi kartı olmadan hangisi sana sanal kredi kartı veriyor ? ben banka kartını sanal kart ile internette alışveriş için kullanıyorum
-
ziraat bankası hesabımdan elektrik faturasına otomatik ödeme talimatı verdim benden de kesilmiyor.
-
bütün bankalardan hesabım var. iş bankası hesabında almıyorlar onu da okul kendisi açtığı için alınmıyor. bide kyknın ziraat kartı var ondan almıyorlar. diğer hesaplarıman 500ün altına düşünce haşırt geçiriyorlar. defalarca öğrenci belgesi neyim götürdüm gene kesiliyo.
-
ben bugün iş bankasından açtım. en iyi tercih o gibiydi
-
benim yapı kredi var 18 yaşından küçükken açtırmıştım..para almıyorlar..2020ye kadar süresi var.
yapı kredide en iyi bankalardan biri.iş bank hesabımda öğrenci hesabıydı bu temmuzda bitiyor..
onun süresini az tutmuşlar.dahada vermezler sanırsam.ama yapıkredide yeter.
edit: havale 1 tl eft 3 tl alıyormuş internetten. biraz kazık gibi :)