İslemci Degisimi Ve Sonrasi
-
amd sempronlu islemcimi amd turion x2 ile degistirdim. degidimde sikinti yok laptopta destekliyor cpu yu. ama simdi ekrana windows goruntusu gelmiyor. biosta cpu gorunuyor calisiyor ama xp yuklenecekken kaliyor. acil yardm gerek cepten yaziym napmaliyim
-
hatamı veriyor usta
-
bende ekran kartinda buna benzer bi sorun yasadim ve driverleri silip yükleyince sorun çözüldü ama seninki işlemçi tek çözüm format gibi görünüyor
-
tolga : hata vermiyor. hiç birşey çıkmıyor :|
normal bios açılıyor özellikler listeleniyor burada cpu yu görüyor turion vsvs filan dye sonra tam xp yüklenecekken orada kalıyor siyah ekran
şimdi 1-2 kere daha denedim şimdi o biosta bazen çıkmıyor :| çıkıncada dediğim gibi windows un yüklenme dalgasına gelmeden duruyor
şimdi eski işlemciyi taktım. onda sorun yok açıyor :/
-
hocam hiç bişey yapmazsa yani gelmezse ramde yapabilir ama eskisini takınca geliyorsa bios update et
-
aynen şimdi bende bios update etcemde umarım bi aksilik çıkmaz :|
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
aynen şimdi bende bios update etcemde umarım bi aksilik çıkmaz :|
bişeyler olursa yaz hata falan yardım ederiz -
şimdi dosyaları harici hdd ye taşıyorum. amd nin cpu driverini yükledim taşıma bittikten sonra yeniden başlatcam bakalaım nolcak :|
-
bi ses varmı
-
tekrar semprona döndüm. olmadı. windows ekranı gelmeden önce donuyor. bios yükleniyor. sonrası yok. driver da bi işe yaramadı :'|
ağlıycam lan :'(
-
FOXXLY bunu yazdı:
tekrar semprona döndüm. olmadı. windows ekranı gelmeden önce donuyor. bios yükleniyor. sonrası yok. driver da bi işe yaramadı :'|
ağlıycam lan :'(
-----------------------------anakartın ne hocam